<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分
返回列表 回復 發帖
我想問呢版係以乜做加分標準?  我見史艷文、bengrace50、bobbywu、justin_lun 等好多好題目你都唔加分,到最近要justin_lun 出到聲你先加。  尤其史艷文、bengrace50、justin_lun 三個簡直係靈魂人物,好多有用回覆。但你好少加佢地分、甚至無。 Unfair,令人無信心
Originally posted by tsui331 at 2005-7-17 21:07:
我想問呢版係以乜做加分標準?  我見...
哈哈~問得好!!!
其實係咁既,我同ben兄都傾過關於加分既事,
但佢同我講,佢對分數唔係好著緊,目的只係為左幫人,傳教....
而史兄有見及些,也同ben兄一齊講道理...所以佢地出既topic係唔會加分
不過,如果佢地想要返d分,我都可以比返佢地.....

至於justin_lun兄,佢係近期先活躍些版,但由於我近日有事
冇上到黎ef,所以我冇咩留意到,sorry~.~
而呢個topic係比會員保分數既,佢地岩版規
我一定會比返d分數佢地,我唔係唔會比分既

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-7-18 at 01:43 PM ]
版主 :

點解我得 1分咁肉酸咖 ?
我又有發新貼 又有去回貼

唔明解
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-18 01:41 PM:

哈哈~問得好!!!
其實係咁既,我同be...
Wa~~~! 乜原來你咁俾分㗎! 人哋唔緊就唔俾。  嗱我無話唔耍呀。
不過咁其實睇出你哋俾分的弱點-----唔係對事,係對人。

有點對呢版失望
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-18 13:41:

哈哈~問得好!!!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-18 13:41:

哈哈~問得好!!!
1.  哈哈哈~! 乜原來我地咁多擁戴者,我都唔知添,等我仲意為無乜人睇我D貼添。   不過左兄話時話,我地加D分有乜用?  我就真係唔知喎?  如果我多D分會可以幫助到我係度弘法嗎? 有用就梗係想你俾番D分我啦。  Hehe..:

2.  雖然我真的不在意加唔加分,  我估史兄等都係, 但因為咁就令Tsui331兄及左兄生了煩惱,真的不好意思。  佛教我們用無分別心去處理問題就最好。  即不理對方是誰,只管事件,在你來看,就是不論對方身份只看文章質素加減分數,我估大家日後可以少D煩惱。  尤其新來的人因為對我們認識不多可能會誤會。  在此再次致歉,因為小弟原故帶給你麻煩。

3.  另今次小弟上來主要是想左兄幫忙把《佛法詞彙 (不斷更新) 》的題目轉做綠色,麻煩你。  就此謝過。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
有人支持^.^,我先多謝tsui331兄.
加唔加分我冇所謂,Ben兄不過如果有多D分對一些會員好D,
去其它區有D貼係有分數限制.
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by tsui331 at 2005-7-18 18:07:
Wa~~~! 乜原來你咁俾分㗎! 人哋唔緊就唔俾。  嗱我無話唔耍呀。
不過咁其實睇出你哋俾分的弱點-----唔係對事,係對人。

有點對呢版失望
哈哈~你睇下ben兄同史兄講咩先啦
有d會員唔係為左分數嫁,你岩岩入黎靈異版
有好多野你都唔你好明喎...咁你就要跟BEN學下野喇
放低D執著啦,有時唔係你幫人出頭,人地要一定同你諗法一樣
要睇清楚事情既真相,ben係想琅分既話一早同我講左啦
不過,我都凳ben,史開心,因為佢地真係有支持者喇
Originally posted by bobbywu at 2005-7-18 17:41:
版主 :

點解我得 1分咁肉酸咖 ?
我又有發新貼 又有去回貼

唔明解
比d link我睇睇
..唔好意思,我近排比較忙,好少上黎...請見諒
Originally posted by bengrace50 at 2005-7-19 11:26:
1.  哈哈哈~! 乜原來我地咁多擁戴者,我都唔知添,等我仲意為無乜人睇我D貼添。   不過左兄話時話,我地加D分有乜用?  我就真係唔知喎?  如果我多D分會可以幫助到我係度弘法嗎? 有用就梗係想你俾番D分我啦。  Hehe..:

2.  雖然我真的不在意加唔加分,  我估史兄等都係, 但因為咁就令Tsui331兄及左兄生了煩惱,真的不好意思。  佛教我們用無分別心去處理問題就最好。  即不理對方是誰,只管事件,在你來看,就是不論對方身份只看文章質素加減分數,我估大家日後可以少D煩惱。  尤其新來的人因為對我們認識不多可能會誤會。  在此再次致歉,因為小弟原故帶給你麻煩。

3.  另今次小弟上來主要是想左兄幫忙把《佛法詞彙 (不斷更新) 》的題目轉做綠色,麻煩你。  就此謝過。
1. d分係比人係其他版到睇相用既,愈多分,就可以睇到愈多相,所以間接比人誤會左
係化表一種權威,而家好多人都為左d分數而嘈......所以,如果ben兄你想要返d分既,
我都可以比返你.....

2. 係...而家d會員都係執著於分數上,我因有事幾日冇上黎...都比會員罵我唔盡責~.~
究竟仲有人話我唔係對事,係對人....真係有d被屈既感覺~.~佢地太執普係分數上面喇
希望佢地可以睇ben兄係post既文章...放下執念啦

3.  done
Originally posted by 史艷文2 at 2005-7-19 12:36:
有人支持^.^,我先多謝tsui331兄.
加唔加分我冇所謂,Ben兄不過如果有多D分對一些會員好D,
去其它區有D貼係有分數限制.
多謝史兄你同ben兄一直對些版支持
而家你地有忠實支持者,我都凳你地開心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。