<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:19 PM:, ^! p8 j  L6 l* r, T! [# E
, k. H, a3 g2 [& [
88  左仔
6 D% O+ S" J6 y7 a2 g# Y6 _食飯食得開心
* j3 d4 U2 t! O% m' |5 Y
今晚2.00上上泥
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:
! S6 `  J6 q7 W' S6 u& O好老實, * n) T. H) S" g  t& O, ~9 X
呢個topic由初期既傾心事, ...
2 Y4 e' v7 T: K$ H5 p# Z
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:22 PM:
4 C- ]) l! {2 g4 I/ a* |) U& z  w) C7 `2 Y/ P3 c
認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
7 Y' f& J4 b7 [! [
你得得?0 ~+ J. ?' Q: X$ M% C" S; p" R' t
改到你個種一向簡潔既風格咩XDD
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:  f5 I4 ^$ }# I& g

: D, t) u4 z( z/ B今晚2.00上上泥
3 N6 R- ~4 g7 q: [$ l$ W; ?
好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 07:24 PM:. e. ^. x& u$ n: L
; i* d' J2 H' o% }/ ~
好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
. v7 h- m/ m6 w
講波LAW~
! j+ t, @5 t% f9 I6 ^  O今晚諗住開LIVETALK
Originally posted by catbert at 2005-8-17 09:19 PM:
2 L! P* ^( I1 @+ b' `1 O3 g' p) Q/ A5 V
/ v8 H" D- Z, j, \+ J0 g  p* L2 U: T% |' d! M
3朝元老蟹少!!!  ...
1 F' J( s; O2 w! F* u

& T0 t2 ^& }2 R6 W4 Z我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=
+ Z8 y9 G6 P* D' Q' g不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....
8 }. p- M8 M, `( Y! B* `是呃不是呃
1 y& e: |+ j2 b, T& A/ n如人飲水, 冷暖自知啦
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:( X6 {2 N! g; ?; s
我發覺上左EF之後D近視深左@.@
- ^: ~( c4 ?3 e6 G9 T) k! n2 h  o
咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:
/ K4 k' \5 H% X1 ]: z' w- B
# J( i) C6 g6 k0 X' b" m+ Q8 V4 |
( I& A% w  {: p3 O. Q我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=  C, R# i7 A2 K! S0 z! f
不過有時好似去左古代, 仲用緊符號...., Z' I, o2 s/ a- i3 A
是呃不是呃5 T& O" B0 T& U5 x
如人飲水, 冷暖自知啦
/ p# y# S+ G  \咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
back~!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。