<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:0 X0 o+ i7 h( }! t' \- M
8 D9 Z3 R# l6 a- J1 \7 @+ l; ~9 o
唔係麻(玩野)
# ~& H, ]( ~% K/ ?& s
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:5 p* E9 z; r$ r$ u
9 [! c: A* T. |5 ^- a
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
4 W7 Z9 X; {4 ~$ p. N$ _4 w唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:) r' p6 c& Z9 j/ E7 R2 R; h" s
  W$ @* y& H. i. R% `5 S
hi~蟹少
3 x+ L+ p! O/ q% B' X7 L' X
# t# G) t, |  c! P我地做左3朝元老喇~.~
' P' y3 W& o4 E
& a! E! N) h% p* X& j% e! M
我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:9 Q4 N8 p. v* |9 V
% G3 K) v' x. \+ z* _- r

9 L5 I1 y+ T' P+ r- S我呢?
2 O) A- O% n5 y! L
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:
: R0 C* P% @# ^" Q# x
: _& Z9 {5 E" G/ e9 R- ]- ?" j唔咪中期咩
5 J" N, r7 H! V4 }6 }" ?
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:
: W6 h) i" v( r. x" A9 Y我呢?
$ I1 |) j! m' I+ n. l/ c& A8 ohi~貓; k  e8 s2 @/ N. t5 U
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:  M0 q2 l$ ^% l3 L6 M, w2 u$ Q
2 D3 @- p$ p6 s6 I
算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
9 W% y7 F/ t2 U$ ^0 J1 G2 M" ^& B+ j我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:; f. c$ H' p  E8 G
! ]8 ?5 n! ?) E2 R; e' |5 }
我係幾時入黎ga呢
4 R' O, E3 x% s* r, S@@"9 ~- B- G. S, x  c
我唔記得喇.....
好老實, % S" J/ D( J; Q% L; l! ?0 g, f
呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事. w9 A- g% U: u
到中期成為EF既大腦,/ J2 N2 ]$ R0 e1 \/ _% P) T
到呢期變左呃post聖地
# l/ _2 s7 g% t真係有d心淡; W, Q' x7 @% M
希望大家俾下面
8 e5 z2 D5 D, o- u3 {d post多少少字
" F/ i" j) E& }( m# S/ S唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆
2 K; H- k7 O- w; A: f; r: _都係啱聽就聽. G3 R' s* y( k0 {
唔啱就當我發癲把啦7 m1 ~; x4 t) L" i+ B; a
言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。