<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:' k# F* }" s- P/ U) v9 @$ j
遲左tim~
1 Q) c8 x7 x1 v7 X0 l) \6 Khi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:
& I5 n8 R. q$ k8 r第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
! A1 x5 g" p: f1 h. W
hi~蟹少
* y7 X- a% c& r$ m3 ?. D: i4 |3 v# J8 P* A* a2 n
我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:: L0 ~& K1 ]8 _, H$ [" w# `2 r
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
4 z! x  c8 V0 R/ {6 ?, Ehi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:
3 a3 F2 @! [- R: |( Z4 q5 Pmsn?
- p6 d- o9 }9 G
hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
- ?* @0 _/ d( ~! u/ b0 s: _# y
; X4 {; b* c2 g5 k* {; ]) ihi~蟹少
4 H8 U# C  \: \$ U* h7 t6 j
  p0 Z8 Z+ {& B0 M  p我地做左3朝元老喇~.~
5 a7 l, b( x) W- Y* a; H1 {1 t( G6 e
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
8 G, x& e# z+ H. a) V' T0 L1 qmsn?
- o: l/ l; v9 [8 ^???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:% P% n+ R* {- O4 [7 u

/ m4 M/ k; ?# g+ A% I0 _( ^0 a  y咁我呢
' l3 U/ @3 n9 J% r; K
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:
$ z3 s8 c: N2 u( A0 @# ]6 i7 o
+ Y/ G' K3 `9 u5 l, `" ?0 g你.......一朝都冇=.="
! O5 A3 {7 o& _& w" o, M
唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。