<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:) {4 \: K4 w2 V' v( [( e
遲左tim~
, `, f6 F! g6 {: P$ M" Chi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:0 \: ?" Y$ p! [5 x8 K
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
6 L* S' p+ \2 ]8 F  ?( Q8 p0 E
hi~蟹少8 D) ~0 g! }* x+ \! z

n" \0 f2 e" }2 L0 H3 {我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:' L7 U! L+ b0 U: n. l$ X5 v- h; A
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
& c$ i5 w0 m4 P- K3 Qhi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:
; [  F, }# L; w' {8 _msn?
! p: h7 i1 g) k# J+ e
hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:  {+ e- l1 T" _

& y# t9 w2 z4 ?  {( P7 Nhi~蟹少
+ k7 r( t+ A, T3 U8 C( b( u& _2 ?% ]! c7 V! h& n5 [0 X+ f$ o& w
我地做左3朝元老喇~.~
" d( V+ ^4 L8 [) K2 h' @
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
( F7 k2 Y1 J3 L6 [' j3 ^msn?
% u# W# X6 ~9 }2 t
???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:8 x# @  f9 N' ^. C

/ b# n) ~  R9 a7 Y7 T, ]$ w3 |  m咁我呢
* V. K* o0 q& v, R: `# t你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:: ~$ a' t# T1 ^% M' F2 ?
& u  u9 ]3 Z6 ]7 |9 X4 f: W/ r2 L
你.......一朝都冇=.="
' s: q6 g6 Z) o唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。