<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:4 g5 J* F) y1 z( [) K
遲左tim~
! v9 ^  U( }# h* U1 P# a  h4 W
hi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:) g, w+ C/ M% K% b
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
- E7 `$ `8 p3 S9 x$ H+ T9 e7 o
hi~蟹少
+ |" m  X- g0 m7 H- o# F7 V
- Y" b/ a/ B: ], j# P# {/ h% x我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:
0 X0 Q# s7 d! f1 b( {第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
, B7 h6 w1 D- m9 W% {2 R
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:0 z3 }& J8 @0 T+ w: f+ z
msn?
& i2 ?) o# F# ~) hhi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
8 Q) F0 V1 ]0 i& |( T3 ~; C8 i
hi~蟹少6 q3 Y9 s* [7 X  x8 J

h8 A* c. A; ^$ I1 c9 ~, c我地做左3朝元老喇~.~
& D) I4 R! `/ M; X& y; K  s
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
+ w( q5 f% q; t& Y- t( Y/ f" |8 vmsn?
3 X2 J; V; W% E6 }3 {" I
???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:3 }, ]) @  h! B7 i8 Y; W
* g. W, G& S! u
咁我呢
% q) o" X6 \/ Y2 o( E0 G6 z
你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:4 t' \, m: w4 Q( \: D# E: S2 R/ Y. l/ X
$ X& U& T1 z* N( m+ B# Q
你.......一朝都冇=.="
- f. `' e2 \) G
唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。