<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 18:35:9 p' Z) t, R" d, H$ M* x
. Y, {9 l3 {! M
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
) s2 E( `) |$ u' D3 O* O6 w
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:35 PM:9 v9 u: \7 v5 \6 J0 {' ?  j- P
我訓, bye
8 K0 y+ S5 D& i9 J# s, nbye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 18:36:
- _0 W+ _: x3 i5 g/ c我都閃陣先, 拜拜 all
2 [- \8 F, [. z3 {$ l88~00
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:36 PM:2 J- H& W8 H  \, s! \
我都閃陣先, 拜拜 all
  \& M3 B, j" ^bye
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
拜拜00仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 18:37:
: P9 O6 t" b7 {5 l6 B9 x
+ J  {3 a- h1 J4 q
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
$ H! T& B2 ]& I0 l  i' U

* i6 ?5 X5 m% ~
7 z' ~+ F8 b* k9 S$ c$ j[ Last edited by 左輪仔 on 2005-8-17 at 06:40 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 06:37 PM:4 p$ C" V7 e9 X; C+ P

4 }7 S6 p. I2 l" Z4 I0 }1 F- o
- @  v5 l2 f, ]+ o3 u7 P! ?: o下?都未
# ]& V1 M0 Z# |7 m
改番
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:38 PM:- v" z8 _7 c6 V2 L2 E/ M
( z( Q1 Z2 c' r4 F# `( Y9 {/ i
+ y5 ^& k1 G) l8 p0 H( l做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:39:
1 C0 a0 w" i. ^$ ^- G& X! ~* }5 R3 u' I, ^
做咩
0 V, M6 I8 u: w+ Z
冇野呀
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:40 PM:
) l1 v, `/ M% x) y- t: T: e( T# x# I7 M: Z- ]
冇野呀
: r/ R0 B7 ?0 |# E9 M! Q哦.....
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。