<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:32 PM:
8 K& j+ c' p8 t. G& y
1 |! s9 b% Z  ~( A$ T7 ohi~細佬
% w! Q& Z8 A2 L% Y+ ~出個新聞呀
" c; f# F% s. d" X. |

" P* K$ y# D/ _1 h咩新聞?
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:33 PM:
" `) ~3 Q% W7 g
) S% Q4 K6 A- Y7 f& G8 w變左你wor
$ F: D. `7 c4 }, l6 k, W% Q* u3 ]+ Z8 A
咩變左我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我訓, bye
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:35:5 k$ O  i2 x* Y& Q
. m3 |( S% P8 C( v' o, q
咩變左我
! M+ ]2 n' l5 k/ E" G5 _* L0 l" q5 S岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 18:34:# B3 g8 W4 l8 S( e9 O  x( N
咩新聞?
3 o; b0 y* [; ^/ E9 G
呢到開第三輯喇
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:
$ u* Q1 V5 l% s$ {我訓, bye
3 E) ]8 m8 L; b  {) q88~john
我都閃陣先, 拜拜 all
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:35 PM:: w1 A9 R, u0 u- ]+ x+ p

& ]+ h. Q/ q' o" p1 l: z呢到開第三輯喇
3 W2 y7 A- I6 u! R: H6 l3 X4 s$ H
0 c0 O. _; Q  n- U! j2 y
哦~~, }5 x$ ^( Z4 w! V. q
不過而家o係公司..
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:
$ r. s6 r3 |6 i/ i4 z0 f我訓, bye
, w0 |1 h) ?& I2 k0 I$ N) X) i  n
88 john 00
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:33 PM:
+ z. B8 I" S' ^# N2 b( ?8 R8 n! m% }; G* T
祝你做到sport版版主
) u+ d1 [5 L1 p/ O
. A4 b0 q: m  R/ M% j" p( J3 r6 W下?都未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。