<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 落bar 溝女 post...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 50cent at 2005-11-15 23:43:
晒時間...唔好鳩up 好唔好....

請留意topic重點...thx
小弟人就係度,料亦有唔少,你想知蒲點定溝女技巧吖?

唔想徙時間就問啦,你問得出、小弟答得到~:cool:
(兄弟,好多嘢updated 咗咖喇~)

*唔只50cent兄,其他兄弟有乜料想要隨便開聲,小弟定知無不言嘅~

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-11-16 at 02:08 AM ]
我都想學到野:cool:
邊條咸濕仔卦住我?我呢兩日會入嚟呢個post,有兄弟想搵我嚟呢度(發題人請借個場用下,唔好意思)
Originally posted by toro at 2005-11-16 02:44 AM:
邊條咸濕仔卦住我?我呢兩日會入嚟呢個post,有兄弟想搵我嚟呢度(發題人請借個場用下,唔好意思)
九萬幾人揾你呀!
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 03:06 AM:

九萬幾人揾你呀!
吖,阿d我最近越嚟越欣賞你,EQ同時運都高呀你!(真心說話,無任何不敬成份),你點講都好,你呢個朋友我就交硬,邊個同你過唔去我都唔會妥佢
Originally posted by toro at 2005-11-16 03:13 AM:

吖,阿d我最近越嚟越欣賞你,EQ同時運都高呀你!(真心說話,無任何不敬成份),你點講都好,你呢個朋友我就交硬,邊個同你過唔去我都唔會妥佢
時運高就睇唔到你個post啦!講笑,
你老支boyd打鑼揾你呀....今晚會現身:cool:
到時一齊爹啦!
Originally posted by d228216 at 2005-11-16 11:10 AM:

時運高就睇唔到你個post啦!講笑,
你老支boyd打鑼揾你呀....今晚會現身:cool:
到時一齊爹啦!
我都有諗過你會唔會睇唔見,我見我哋d動物講嘢你好似唔多睇見嘛!點知我d兩棲類無事
得吖,兄弟們有咩就响度留隻字,見到一定回
BOYDWAN兄,我icq no. 69810340,有興趣請add~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-16 11:52 AM:
BOYDWAN兄,我icq no. 69810340,有興趣請add~~
好耐無見~~~~~近來好嘛?
Originally posted by toro at 2005-11-16 12:20 PM:

好耐無見~~~~~近來好嘛?
toro兄你好~~

還記得初到ef時得到你既鼓勵和禮遇,實在感激不盡~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 落bar 溝女 post...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。