<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 落bar 溝女 post...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-16 12:22 PM:

toro兄你好~~

還記得初到ef時得到你既鼓勵和禮遇,實在感激不盡~~
唔好客氣啦,你响[戀]咁活躍,嗰d大家互相尊重啫,無你哋個區邊有得玩呢又?
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-16 12:22 PM:

toro兄你好~~

還記得初到ef時得到你既鼓勵和禮遇,實在感激不盡~~
喂,我可否同你有個聯絡?但係我家下要出門口,今晚如果你响度再傾點聯法,我無icq.......
Originally posted by toro at 2005-11-16 12:40 PM:

喂,我可否同你有個聯絡?但係我家下要出門口,今晚如果你响度再傾點聯法,我無icq.......
toro兄叫到,萬二分的可以~~

我可以俾e-mail你去add我MSN,但就要麻煩你找個秘密的地方等我可以俾address你了~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-11-16 12:49 PM:

toro兄叫到,萬二分的可以~~

我可以俾e-mail你去add我MSN,但就要麻煩你找個秘密的地方等我可以俾address你了~~
你見有個asathor_xxxx 嘅貓加你嗰個就係我,有人有你e貓
Originally posted by toro at 2005-11-16 12:55 PM:

你見有個asathor_xxxx 嘅貓加你嗰個就係我,有人有你e貓
你真神通廣大~~:cool:
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
蛙兄,好忙喎...........無你喺度我好dry 呀~~~~
(近來有無艷遇呀? )

高達兄,請msn我、甚念~(你會揾到咖啦)
BOY~~~~~~~~~~
Originally posted by AWU at 2005-11-16 22:40:
BOY~~~~~~~~~~
爸打,msn~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-16 22:41:

爸打,msn~~~~
my msn??
Originally posted by AWU at 2005-11-16 22:42:

my msn??
no la,you can get my msn in here~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 落bar 溝女 post...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。