<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garycheung at 2005-11-22 14:38:
我記得我ga第一次係比左個C姐,當時我F...
这样的经验太强了。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2005-11-23 08:16 PM:

这样的经验太强了。
OK啦,有d仲激
Originally posted by garycheung at 2005-11-24 09:20 AM:

OK啦,有d仲激
快d講:cool:
各位版友請踴躍發表哪~~~
加分題嚟咖~~~
Originally posted by KKBoy at 2005-11-21 05:53 PM:
哈哈~
我開頭係一個連入去都唔識g...
好同意!
除非你既對手好淫,如果唔係一定要多D前戲,慢慢煲,咁你之後既樂趣會更大!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 15:01:

好同意!
除非你既對手好淫,如果唔係一定要多D前戲,慢慢煲,咁你之後既樂趣會更大!
pyliu兄, 你d 正 post又係時侯登場喇 ~~~
(小弟期待中............. )
Originally posted by 清揚 at 2005-11-22 03:33 AM:
經驗所及~
1.腰長而幼的女為"好...
對於第一點,腰太長既女仔唔係咁鍾意,但係腰幼就一定好玩!因為如果你後入就知道果重樂趣,扶住佢條腰仔咁樣向前衝,佢都會好舒服!
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-22 04:09 AM:
其中一個經驗話我知個波大到一隻手渣唔哂既大波妹係極淫既,
簡直攞命,要你精盡先安落
睇睇下電視都可以用隻腳撩你仆野
又扭又搖讓你爽死!!
哈哈!我又未同D大到一手都包唔晒既女仔玩過呀!
不過主動撩我既女仔就遇過一D!
不過睇心情,有時佢地咁主動反而提唔起我興趣!
Originally posted by garycheung at 2005-11-22 04:38 AM:
我記得我ga第一次係比左個C姐,當時我F...
哈哈!好似做戲咁做咁既!
Originally posted by KKBoy at 2005-11-22 12:24 PM:
****一定要看****
唔知大家...
咁杜蕾斯呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。