<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-11-25 03:01 PM:

好同意!
除非你既對手好淫,如果唔係一定要多D前戲,慢慢煲,咁你之後既樂趣會更大!
我以前女友就是即刻埋牙.....勁淫蕩.......少少無癮..勁難入~.~
Originally posted by pyliu at 2005-11-27 12:44 AM:

佢地一向都係跪係度幫我!
有時我訓係度囉!
仲有既要求係希望佢有時可以望住我,同埋含得入D!
含入D...........玩深喉好難定個喎~我實唔會叫條女咁做~
咁你有冇試過玩69???我就未啦:cool:
69真係好正~
我玩過~
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-24 09:26 AM:

快d講:cool:
記得以前讀中學ga時候,有時會去條女到溫書.
有次撞正打8号風球,佢老豆就叫我留下過夜但
要做聽長,起初都冇嘢,後梨我女友驚我冷就出梨
同我一齋睡,我就更係唔會放過呢個機會啦,我就一路
咀一路巢嘢,巢巢吓連佢都'興'埋,我就提意不如係到
做,起初佢都唔肯,但經我上下其手之後佢都肯比我.
正當最high ga 時候,佢老豆出梨小便,嚇撚到我即刻
唔敢郁炸睡,後黎佢都冇發覺痾完尿入返房.(好撚彩):cool:
之後我一輪搶功之後 ooh.........一聲完左事.我女友之
後都入返房睡,弟朝仲同佢家人一齋吃早歺跟住同女友
一齋返學.

Originally posted by garycheung at 2005-11-27 07:52 AM:

記得以前讀中學ga時候,有時會去條女...
你d經驗好正喎`~!!!睇到我好興奮
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-29 06:25 PM:

你d經驗好正喎`~!!!睇到我好興奮
如你有乜經驗,同大家分享啦

有次舅母(幾正 , 有身材 , 30幾歲)黎屋企幫我執企 , 佢件衫個頂又低喎 , 佢彎腰執緊野個陣成個胸露晒出黎 , 咁我咪扮好心一齊執 , 可以狂昅野~~
之後執完個陣我仲唔覺意用手肘撞正佢個胸喎~~佢仲好串咀咁話 : 係咪特登呀 , 係就玩盡d啦
但礙於倫理 , 冇攪到><
Originally posted by csstudent2003 at 2005-11-30 10:10 AM:
有次舅母(幾正 , 有身材 , 30幾歲)黎...
哈哈~~幾正喎

Originally posted by csstudent2003 at 2005-11-30 10:10 AM:
正衰仔,不過好正
咁都得~~現實真係有d咁o既野發生
最愛打籃球~最愛唱歌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-<性愛綱目>

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。