<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 又說"文字不設防",幹麼刪我文??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-22 11:40 PM:
雖然唔係小弟刪嘅........不過,平心...
好有orgish feell.,.good
膠少陣當幫忙
Originally posted by irisG at 2005-11-23 00:31:

樂兄幾日無上線,
又唔係 Boy兄,
就梗係 admin 刪啦
irisG兄,唔該哂你嘅解釋~
Originally posted by Dr.anger at 2005-11-23 00:38:

好有orgish feell.,.good
Dr兄,多謝你欣賞~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 12:41 AM:

Dr兄,多謝你欣賞~
老實講,虛構色文點樣變態,小弟都接受得到!:cool:因為始終係老作!
但版主有權刪除一些自己認為過火的文章!
雖說(文字不設防)但總有底線吧!
Originally posted by alan123boy at 2005-11-23 01:10:

老實講,虛構色文點樣變態,小弟都...
alan兄,多謝你嘅體諒..........風花說月真係無所謂,過份得滯就真係連本區都無法容納呶.....
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 01:15 AM:

alan兄,多謝你嘅體諒..........風花說月真係無所謂,過份得滯就真係連本區都無法容納呶.....
係,我完全明白遊戲規則!撑硬你!
仲有,呀boy無論如何係咩情况千祈吾好加我分!費事比人話我擦鞋博加分!
撑你!!!!!!:cool:
Originally posted by 甘國武 at 2005-11-22 09:57 PM:
幹麼?幹麼?幹麼?幹麼?幹麼?幹麼...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=90632&fpage=1
根據:本版特別限制~必讀
3.成人小說內不可描述16歲以下人物
甘兄之色文描述的人物只是嬰兒,恕我直言,閣下已違反了版規,admin
管理員或版主有權刪除!:cool:
我覺得甘兄既作品唔係色文, 而係驚慄科幻小說, 夠激夠盡!
...zzzZZZZ
首先多謝甘生熱心貼文,
不過呢編真係有d過晒火位,
之前有幾編好像有完全相同明星名字也有問題, 都要再check番...

===

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=90632
#1  本版特別限制~必讀

1.本區以文字討論為主
2.成人小說內主角名字不可與明星【所有字完全一樣】
3.成人小說內不可描述16歲以下人物
4.IMG TAG 不會直接圖像顯示 (只適用於600分以下會員)
5.沒有附件上傳 (只適用於600分以下會員)

版規不斷更新中,請定時瀏覽
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2005-11-23 04:32 AM:
首先多謝甘生熱心貼文,
不過呢編真係...
嘩...Admin親自出黎答你,甘生,睇你幾有面:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 又說"文字不設防",幹麼刪我文??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。