<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 又說"文字不設防",幹麼刪我文??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 登四 at 2005-11-23 02:31 AM:
我覺得甘兄既作品唔係色文, 而係驚慄科幻小說, 夠激夠盡!
多謝欣嘗!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by garycheung at 2005-11-23 06:18 AM:

嘩...Admin親自出黎答你,甘生,睇你幾有面:cool:
我有面應該架喎,試問長期活躍既元老級會員有幾多個?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-23 01:15 AM:

alan兄,多謝你嘅體諒..........風花說月真係無所謂,過份得滯就真係連本區都無法容納呶.....
咁就唔好擺五隻字係度,扮能曬開明咁!!!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-11-23 06:34 AM:

哎吔甘甘,你咪怪我多事,難得有個地方比大家玩下,你亦有機會發揮(雖然你响出面都有得玩),將就下啦,唔通你想睇到因為一篇文admin取消呢個區、又或者ef被封艇拉人咩?體諒下啦
Originally posted by toro at 2005-11-23 08:31:

哎吔甘甘,你咪怪我多事,難得有個...
THX for help, brother~

(long time no see, how are you ? see you in [頑童俱樂部]~~~ )
Originally posted by 甘國武 at 2005-11-23 06:32:

我有面應該架喎,試問長期活躍既元老級會員有幾多個?
驕兵必敗
凸>_<凸
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 甘國武 at 2005-11-23 06:34:

甘兄又唔好咁講! 呢版的版規用紅色好明顯咁list左架。 況且你自己都話核凸啦
網上身份誰不『機密』?
咁仲好,太變態la
作番d普普通通既色文咪算囉
期待你既傑作
我睇過都好似真係有d難頂呀~
Originally posted by 登四 at 2005-11-23 02:31:
我覺得甘兄既作品唔係色文, 而係驚慄科幻小說, 夠激夠盡!
登四兄,請問何"科幻"之有???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 又說"文字不設防",幹麼刪我文??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。