<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如何解決自慰而弄致的早泄問題?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-10 09:29 PM:

個人體質既問題
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 18:40:

例如?
竟然有人用打圈的方法打=.=咁都出到野!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:23 PM:

...我驚一口交就爆左出黎...我見過人系咁
你咁驚既話, 到第二時真係用起上黎既話, 唔早泄都變早泄喇
最緊要係放鬆心情, 唔好咁緊張, 心理因素都會係早泄既一個成因
而且, 初嘗做做既滋味既時候, 特別 high 架嘛, 所以初初果時有少少早泄既現象都應該算係正常
你唔好擔心咁多喇
大人大丈夫, 有咩好驚呀! :cool:
Originally posted by 機密 at 2006-1-10 10:39 PM:

竟然有人用打圈的方法打=.=咁都出到野!
乜野打圈?
我睇其他論壇有人話用生豬肉,唔知係咪真
Originally posted by 阿感 at 2006-1-11 12:52 AM:

乜野打圈?
可以試下叫必勝客
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-1-10 09:23 PM:

...我驚一口交就爆左出黎...我見過人系咁
點會咁易呀痴線
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by sas at 2006-1-11 01:32 AM:

點會咁易呀痴線
A片
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-11 01:32 AM:

A片
a片個D好恐怖..口交條jj都唔硬..
Originally posted by 阿感 at 2006-1-11 12:52 AM:

乜野打圈?
用生豬肉=_=??
講個條友睇得太多人肉丫燒飽啦-_-
人肉丫燒飽入面黃秋生咪係雪櫃到
拎生豬肉黎畫一刀係中間打jj lo-.-
戒手淫方為上測
要不人生黑暗了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如何解決自慰而弄致的早泄問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。