<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 01:48 AM:

只怕祖記有心無力。睇見佢地踢到賤晒既樣。
祖記會唔會放水比費倫,,,,唔益羅馬呢???
費倫天拿 1-1 羅馬--領隊賽後感言   

昨天費倫天拿對羅馬的大戰一比一打和,費倫天拿由東尼先開紀錄,及後羅馬憑藉古菲的近射追和一比一。賽後雙方領隊均各有感想。
彭蘭迪尼﹕我們正面對一支給予我們極大壓力的球隊。球隊很早便領先一球,這本應為我們打下強心針,但得益的反而是對手。我們雖然面對一浪又一浪的攻勢,但我不會因此而抹殺球員的努力。

史巴列堤﹕這賽果是羞愧的。對方入了一球後,我們便差點能即刻追平,事實上,整場賽事也是一面倒的。對方在早階段取得入球後便開始大打守勢波,但己隊球員仍能夠在這場場極為難踢的比賽有出色表現。我會否妒忌費倫天拿的前鋒球員?不會,因為我滿意現在球隊的一切。

Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 09:31 PM:

但羅馬同祖記既關係一向極差。
不過如果祖記係歐聯出局
咁應該會搵費倫出氣...
Originally posted by Kian76 at 2006-4-3 11:45 PM:

但萬一贏左點算好??
阿仙奴咁fit....
頂得住既!!!
保禾都係羅馬土生土長既球員
品質有保證!!!^^
幾靚既羅馬banner!!!!

朗達傷癒,週未可上陣!!!
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 09:09 PM:

我就唔想佢咁快上住,做住後備先啦,我驚佢再傷呀!!!
應該會係週未後備上陣!!!
傳艾比亞迪轉投羅馬

2006/04/04, 週二  
根據意大利傳媒所指,現正被AC米蘭外借至祖雲達斯的門將艾比亞迪將於下季加盟羅馬。
羅馬方面遲遲能未與今季約滿的巴西門將當尼續約,當尼一直未能就薪酬方面與羅馬達成共識,甚至有指該名表現神勇的門神將於下季加盟巴塞隆納。故此若當尼離隊的話,羅馬打算以比列斯素利借用米蘭門將艾比亞迪代替當尼的位置。
Originally posted by abc123aa at 2006-4-4 11:21 PM:
羅馬咪加少少錢比佢囉......好既門將難求呀=3="
相信都係為錢!!!
加錢啦羅馬...肥水不流別人田呀!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。