<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-16 06:25 PM:

??
因為我唔睇好佢。
我愛長澤
Originally posted by 瑞比 at 2006-6-16 06:33 PM:

=.=好黑心..

totti有無事
上場復出睇落幾fit,點知又傷-.-
上場托迪唔多掂,但進步過上幾場好多,期待佢既進步。

我呢d唔係黑心,而係真係睇唔出伊亞昆達有乜野咁勁先咁講,一個廢既球員就應該以睇少佢既眼光去睇佢,咁先對勁既球員黎得一份尊重嘛,我都好希望佢令我跌晒眼鏡,踢好波証明自己,但就現在來看,佢一世人只係踢過一季好波,就係上季,今季又扭計又跌watt,踢左成季先入得7球,仲要5球12碼!!!死唔死??正如我睇死史密夫踢前鋒廢一樣,入唔倒波既前鋒真係扺死。
我愛長澤
迪羅斯而家可以專心準備球會既野喇。哈哈!!

另外,我想問下大家,最想邊一位前鋒加盟羅馬??

1.伊亞昆達

2.胡仙歷

3.施積

4.雲尼斯杜萊

5.東尼

6.托利斯

7.查斯古特

8.基拿甸奴

9.杜奧巴

10.魯爾
我愛長澤
借將阿維利斯表現出色,正式加盟羅馬,轉會費為一百二十五萬歐元,簽約四年。
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-24 09:22 PM:
保禾對羅馬感失望

由於羅馬出價不...
Oh shit!!!有冇攪錯???no no!!!!
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-6-24 11:57 PM:

好似話簽咗4年添....
算係有番少少安慰。
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-6-24 11:57 PM:

我肯定羅馬會後悔
簽番巴勒莫個巴薩利or巴朗尼補數啦。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 01:45 AM:

冇左保禾.........佢真係幾勁嫁

如果簽到胡仙歷同伊亞昆達的話都叫做有返d安慰既
冇左保禾,搵簡拿華路和費倫天拿左閘柏斯古爾補數。哈哈!!

簽埋東尼,用黎同AC米蘭交換基拿甸奴。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:17 AM:

呵呵呵
真係勁鐘意基拿甸奴,又型又勁又後生,正!!!勁有王牌射手feel!!!哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-6-25 02:21 AM:

我暫時對其他球員冇呢種感覺
偏心都要講句,暫時25歲以下既""射手"",冇任何一個人俾倒我王牌射手feel,除左基拿甸奴。哈哈!!

托利斯太冇霸氣喇,就好似籃球Kobe同T-mac咁,兩個技術都好,但一個有霸氣,一個冇。而阿祖安奴就每季有霸氣1/3賽事。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。