<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 星期二檔案 [樂:good topic]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 22:25:
. W8 I& H. ]- `5 s3 J2 W8 k' a) X; T; s
maths都要pass
3 ~) |/ C7 k1 ^3 x% U其他肥,但你個分都會太高ja wo, e0 ~# G- j- ?. D! _* I* \
仲有,將來入u,有d要你ce 7科pass
3 s* L2 O& j- J  m+ f/ r4 C6 ]如果30分,肥maths呢?
.
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 22:25:; |* X' v% L5 h/ }" s# |% W% I4 U
. k) R: B. \' C# |/ @0 w( ^
要睇果別學校,有d真係好好的,唔排除會係,但有d唔係咁出名的,都會接受到你有1科唔掂,但一定唔可以係中,英文
% E) q' g0 T2 m2 \2 k
' A) T* L. D& N: W! J& J咁你當年.......
.
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-25 22:26:
8 _8 `) `( G( W7 K5 q咁特殊ge情況... 睇間學校注重d乜la我諗% I5 `. a! c9 Q3 ^; C0 y: g
但係30分,主科低過c咪拔唔到尖lor!!!3 b6 j( _$ M( n8 H8 {1 _7 p

) ]% h3 W. Z) g+ q: \9 ~1 m4 E[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-4-25 at 10:27 PM ]
& D$ R# k' C# T$ r
  r  E. t2 b- w' l
我一定拔唔到,只求升大學
.
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 22:27:
: C, t2 {: Q! n/ [+ [4 ?# O8 o7 e$ B3 _2 T1 O
理科就唔好肥phy chem bio....之類...
" T8 X/ d# ^' I4 j  U8 Z

! {* S8 m: J6 x/ C/ h" P邊幾科最難?
.
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 22:28:
; k2 p6 b) l; T# A" v% L8 C* [5 H$ Y2 m! \1 u  }
典型會考合格但搵唔書讀的一個
$ s- p2 b5 [$ g( z: ?1 \# C0 T( ?
即係幾多分?
.
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-25 22:31:
2 i. q5 ^0 K4 b# J# F# H" J( g
$ ~0 F- C1 P; k2 G  n  q私人個我條under係咩色~
0 K& c9 M* v, ~) o6 R7 E" a唔講,總之合格啦(所以咁大感觸)
9 g2 X0 o, v+ k! E
, \4 x+ U# n: Q. X" X
算啦,都已經過去喇
.
Originally posted by at 2006-4-26 19:20:
9 B  B$ F4 j4 h0 W  i' Y2 u香港教育制度就係咁....田鴨式教育教...
. b6 o; j5 y/ x, f$ K
( i+ \4 S- {6 m所以我上堂時專登玩野
) I+ o% t. V; O/ d0 c6 c( w8 U: y/ \: `" [3 _
另外,最勁果幾個好勁,成日寸老師
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 星期二檔案 [樂:good topic]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。