<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
我都覺得沙田多.....我住天水圍....不過屯門都有好多靚人
Originally posted by Rika at 2006-10-20 02:03 AM:

其實我前排唱K,問左接待處個女仔 msn,係完全唔識,估唔到佢肯比
如果有下文再同大家講返
哈哈...等你好消息
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 02:08 AM:

有d屋苑成層俾航空公司包晒當宿舍,個空姐獨身call你上去做野,做完佢又好欣賞咁,真係會心思思,如果唔係諗住小師妹,早就出事!
哈哈....好過引....不過你都幾把持得住....
同常係會用咩比佢覺得欣賞你ga?
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 02:13 AM:

好似冇咩關許既開場白=.="

而家識人咁容易咁既...
視在人為....ja 唔係人人都易ga
Originally posted by Rika at 2006-10-20 02:14 AM:

我都唔知點解會成功
我d friend 早一日問過佢電話,不過無比到到,我成功左,佢地都好不滿
嘩...50巴仙...
好既開始係成功既一半
Originally posted by Asurada129 at 2006-10-20 02:17 AM:

好簡單

平凡人同靚仔既待遇分別
哈哈...中呀...
無錯無錯...
Originally posted by Rika at 2006-10-20 02:19 AM:

我個 friend 表演過,不停響街到識女仔,仲要專揀靚,成功率就真係得 50 50
我有諗過試下,當玩下,不過都係唔夠膽
嘩...5050 已經好厲害ga 啦...
成功既意思係羅電話>?
Originally posted by ian2910 at 2006-10-20 02:18 AM:
有d好明顯係某人二奶嘅重大獲.......而經唔想形容點姣法(唔係呢度兒同不宜)
哈哈重過引....講啦講啦....
Originally posted by Rika at 2006-10-20 02:21 AM:

名 and 電話有晒先算成功
不過有5成...樣靚既女士...願意比電話一個陌生既人...
都係幾難...就算靚仔都未必得...
Originally posted by Rika at 2006-10-20 02:26 AM:

我其實唔夠膽再搵佢,add 左佢之後傾過一次計咁大把
佢 end up 話返黎香港會搵我,我等佢搵架喇,仲有5日,佢搵唔搵我,我都留隻字啦
咁未叫真係型羅...大安指意...
如果佢真係搵你..就非你莫屬
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。