<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-10-21 12:47 AM:

錯晒~
我係醜男
我心中都暗暗地估你係醜男~~
只係客氣先用"靚仔"唧~~
hehehehehehehe~~~~~~~~~~
Originally posted by kakeidevil at 2006-10-21 12:45 AM:

原來你係女仔黎既
呵呵~~~係丫!!!
不過年紀唔細....已經唔可以用"女仔"黎形容~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 01:00 AM:

em...how old are you now??i guess just 22 only....
錯曬~~已經再唔係18,22 lu~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:09 AM:

妳唔驚佢積積o下搵日報仇呀~~~
梗係唔驚啦~~
講牙力佢邊夠我黎丫
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:12 AM:

唔怪得你,係咪覺得成日上網o個d男仔,多數都唔太靚仔 (得罪好多人)

你見到係人都叫靚仔架? 我指現實生活
係喎!!!
越"靚仔"果d~~我就會叫佢做靚仔.......
電車男果個style 呢~~

所以佢地都會叫我做靚女~~
哈哈哈哈~~
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 01:23 AM:

then below 25 or above??3838 haha
梗係唔話你知......
係到扮下細都好喎!!
哈哈哈~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:23 AM:

咁我o地兩 個拍埋咪極品靚女lor~~^^
你係"極品", 我係"靚女" or 我係"極品", 你係"靚女" 先?

我應該係"極品"~~你係"靚女"~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 01:30 AM:

原來係咁~不過你都可以放心,
除非你d朋友成日都入ef啦,
and佢地有喜歡追post睇,否則都好難知到你件事既
咪係囉~~你估真係電車男咩?
或者....你諗下我會唔會就係你個小師妹~~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 01:30 AM:

原來係咁~不過你都可以放心,
除非你d朋友成日都入ef啦,
and佢地有喜歡追post睇,否則都好難知到你件事既
咪係囉~~你估真係電車男咩?
或者....你諗下我會唔會就係你個小師妹~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:32 AM:

咩呀~~ 極品同靚女唔係指同一樣o野ga 咩~~~
唔同!!!
欣宜係極品, 阿嬌係靚女.....

你明啦?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。