<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
終於占占都要北上 , 誓要征服我國千千萬萬嘅南北車模 , 努力呀 !!!!!!!!!!!  興奮之餘 , 小心財物 .
sos9407sos 發表於 2011-6-1 10:38 PM
占占努力呀
如夢初醒, 唔識影相
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20110705&sec_id=462&subsec_id=830&art_id=15400817&cat_id=13973286
Becky 今年都出寫真   

仲改左名tim  ~ 利梓橋 ...
占占占 發表於 2011-7-5 10:44 AM
支持. 估唔到佢22水
如夢初醒, 唔識影相
買左今期FACE未?    送本46女神全寫真........

全........但入面冇Becky
占占占 發表於 2011-7-13 10:02 AM
可能已經買唔到
如夢初醒, 唔識影相
Anyone know about the limited product in Lego booth? Is the queue long?
如夢初醒, 唔識影相
XBOX 今年  
長期冇Model   

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gamania 又係,  仲冇乜台上影相時間.....
占占占 發表於 2011-7-30 08:51 PM
Xbox - Ruby
Gamania - Tammy and other 3 models
and less cosplayers than last yr.

It seems last yr is much better.... But $30 and long queue..
如夢初醒, 唔識影相
今晚正D
**** 本內容被作者隱藏 ****

眼見仲有一位26fun C兄
chewlun3 發表於 2011-8-31 04:26 PM
如夢初醒, 唔識影相
on problem.....
...............................................
sorry..........
隻乸要去....up to 呢一刻
chewlun3 發表於 2011-8-31 10:02 PM
Hope weather is nice. Good Luck!
如夢初醒, 唔識影相
今天韋健士仍會到apm出席活動,下午4:00更會與本地甲一籃球員和一些年輕小將交流打籃球心得。
如夢初醒, 唔識影相
其實個 owner 1 早想 close, because 佢都 5 再搞影會, 想走 pro d ge 路, 不過佢嘆慢板, 今時今日至改"好"版面...

我同另一個 fd 傾緊, 開個類似網頁比 d 影友 share 下 d 心血大作, 但多數係"無人駕駛",  ...
bw2046 發表於 2011-9-6 03:28 PM
Good Idea. Support.
如夢初醒, 唔識影相
邊頭有落
全日刀冇
去gym時曬到嘔
仆街得佢職安霸晒成個場
等我白行
mnbvc 發表於 2011-9-11 07:43 PM
HK Island around 1 pm 都有落雨
如夢初醒, 唔識影相
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。