<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖

[model] [吹水POST] 吹水聊天室

我地嘗試下開一個POST响依度講下,  唔駛成日响報料區或其他無關係既POST度打太多無聊野.

評分次數

聽日有幾多人深圳上車展?

佢地有D話9:00AM  粉嶺站等

會唔會早左D?

改9:30AM 好唔好?
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
我地嘗試下開一個POST响依度講下,  唔駛成日响報料區或其他無關係既POST度打太多無聊野.
占占占 發表於 2011-6-1 09:37 PM
但post 去(吹水區) 較合適 d

if有其他話題.... 喺呢度再 open 多幾個.........
唔多match
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
聽日有幾多人深圳上車展?

佢地有D話9:00AM  上水站等

會唔會早左D?

改9:30AM 好唔好?
占占占 發表於 2011-6-1 09:39 PM
粉嶺站 bor ............my version
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^

^_^
但post 去(吹水區) 較合適 d
chewlun3 發表於 2011-6-1 09:53 PM
第一: post 到咁落,  我諗我地都冇乜人見到.

第二: post响e度, 目的就係比我地e班影c睇.   其他人冇必要入黎睇.  (吹水區有好多其他人)
粉嶺站 bor ............my version
chewlun3 發表於 2011-6-1 09:54 PM
mark哥 同 snake

(maybe 我聽錯), 但點解要粉嶺 , 唔上水呢?

1)......其他C兄要習慣吓向下望
same as Dchome.net....
有(Sony zone).....但只可discuss sony products

但亦有一班Sony user 自己友......可以談天說地
所以亦開設.....(alpha 友樂園 zone)

2)家陣嘅圍內C兄......(e班C兄)太狹窄.......有拒人於外、非我族類之感覺
日后 may be  new users 加入....
一人一個post 吹水題目......
可以幾可倍數提升.............
有鵲巢鳩佔嘅 result

ps....suggestion:
under 攝影樂園之下.....
開多一个子論壇
(攝影吹水區).........咁就近水樓台....
避免順得哥情失嫂意.........

當然........要admin approve

^_^
mark哥 同 snake

(maybe 我聽錯), 但點解要粉嶺 , 唔上水呢?
占占占 發表於 2011-6-1 10:02 PM
今午同snake 通電....
粉嶺車頭月台.....

why 粉嶺......
唔知呀.....
上次內衣show 同snake 都係粉嶺等
兩个站我都OK

^_^
今午同snake 通電....
粉嶺車頭月台.....

why 粉嶺......
唔知呀.....
上次內衣show 同snake 都係粉嶺等
兩个站我都OK
chewlun3 發表於 2011-6-1 10:25 PM
粉嶺我都方便,

約埋409夠方便.

係0416 唔方便, 佢住O個度有車直去上水站.

自己去都得啦!

寫10:00才開..寫係咁寫..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。