<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
捉到扒手係我地嘅褔份 , 起碼令佢地無咁搶狂呀 , 不過總係覺得佢地 蛇x一x , 可能轉頭放左佢地la .
sos9407sos 發表於 2011-6-4 10:36 PM
班香港 C 兄都好齊心幫手, 不過都係轉頭放多 ga la, 希望令佢地無咁倡狂 la...
只帶1機1鏡再帶幾個咖啡杯分散注意
d228216 發表於 2011-6-4 09:15 PM
師兄好計,不過會唔會連杯都....
我今日以經好小心影,加鎖,加雨袋,但都有人伸手過黎想開袋。
偷銀包可能得一百幾拾,偷你支鏡,可能一萬幾千, 扒手
AHBOAHBO 發表於 2011-6-4 09:19 PM
呢D叻仔黎架....
新聞小子 發表於 2011-6-4 11:39 PM
鏡頭杯由佢攞
扒手大多會一手揸部陣年手機, 一手揸 d 會塲袋做掩護, 揸手機扮影相湧埋泥, 另一手掃 C 兄們褲袋
今日被捉到的女扒手是肥 C 9 一名
bw2046 發表於 2011-6-4 09:39 PM
好一個肥師九,讚!
捉到扒手係我地嘅褔份 , 起碼令佢地無咁搶狂呀 , 不過總係覺得佢地 蛇x一x , 可能轉頭放左佢地la .
sos9407sos 發表於 2011-6-4 10:36 PM
拉得一個得一個,不過我相信,每一百個入場人仕,可能就有一個係扒手....
鏡頭杯都唔平, 成舊水一隻
鏡頭杯都唔平, 成舊水一隻
戴志偉 發表於 2011-6-4 11:43 PM
哇,咁平,我見果D要百六紋呀!
哇,咁平,我見果D要百六紋呀!
新聞小子 發表於 2011-6-4 11:44 PM
連紙杯都唔好益佢地,装陷阱夾手另計
新聞小子 發表於 2011-6-4 11:39 PM
咁狼死
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。