<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
扒手大多會一手揸部陣年手機, 一手揸 d 會塲袋做掩護, 揸手機扮影相湧埋泥, 另一手掃 C 兄們褲袋
今日被捉到的女扒手是肥 C 9 一名
bw2046 發表於 2011-6-4 09:39 PM
仲有佢地通常有同黨,得手就即刻甩手,等你無得追
係呀... 有些C9話借D位比小孩子就偷你嘢
仲有佢地通常有同黨,得手就即刻甩手,等你無得追
AHBOAHBO 發表於 2011-6-5 01:24 AM
咁啲靚模仲危險,又要避開你條三級梯同時,又驚走光時被抓手撻嘢
咁啲靚模仲危險,又要避開你條三級梯同時,又驚走先時被抓手撻嘢
TryKK 發表於 2011-6-5 01:43 AM
我係無梯階級,唔洗避,其他CHING就有D帶咗梯,你要問吓佢地有無避開/危險啦  
Fm : Chewlun3

坦白 say
一、兩句...........
應該 acceptable.....

長吹就去吹水 zone

因為喺reply以上 information  at once

要去吹水zone........
巳欠即時流暢度 and 連貫性

吹水室.......我嘅理解喺談天說地
.............................................................................................................................
if 某 event 只報有日子 but without 時間
我都會喺呢度問番....
唔會去吹水室問.....因為唔連貫
(說多咗了 )

REPLY:

首次講我係對件事唔係對人先.   我知道大家可能未習慣. 我只是提提而已.

第一
o個句野有冇必要在報料區講,  唔係一or二句 同 流暢度 and 連貫性既問題.   
我如果星期一上班, 唔得閒影相. 上去報料區講"我唔得閒影相. 其他c hing 加油啦" . 到星期二, 我又上班, 又唔得閒影相. 係咪又上去打一句. 星期三, 到我得閒, 係咪又上去講 "我今日得閒啦!"   

第二
佢hide o個句, 如果打响吹水區, 你就可以問落去, 點解你唔得閒, 你同xy去邊到私影啊之類...........  

第三
如果報料區, 有一d料唔齊全, miss左某d資料,  當然可以响 報料區 即時問啦.  

p.s.  最重要係睇有冇e個必要性打落去報料區.
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~

所有C兄 DNA 與別不同..........喜歡要留......
都有佢嘅自由........  
始終係公開平台  unless make the rules
係就係重覆...一、兩句........必唔必要冇乜所謂啦

quoted from Triangle
(有心想知發生乜事的,
大可以追post,有幾難,
冇心的,啲post响你面前都費事睇啦).......

冇相干嘛

正如某些reply .....(現場一樣、角度很好、good report 、 辛苦哂.....etc) 常見.......
無咩所謂
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
連紙杯都唔好益佢地,装陷阱夾手另計
AHBOAHBO 發表於 2011-6-5 01:16 AM
係咪 老鼠夾 果種?嘻嘻嘻!
冇錯,星期日重正,多左好多隻..

用筷子夾,新聞也報導過,大家小心

http://www.youtube.com/watch?v=s9jpnH0cJEI&feature=player_embedded#at=58
神偷碟影 , 拍戲橋段未必是假的 , 現實中都有人做得到 .
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。