<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室
返回列表 回復 發帖
聽日有幾多人深圳上車展?

佢地有D話9:00AM  粉嶺站等

會唔會早左D?

改9:30AM 好唔好?
占占占 發表於 2011-6-1 09:39 PM
都好呀...改9:30AM食早餐唔駛咁趕.....

粉嶺站等...就下我呢!我去上水會唔順路.....

小強見留言執生呀
你會否帶三級梯.....?
[CONFIRMED] 改9:30AM 粉嶺站

小強同MARK哥冇聽電話, 自己執生.javascript:;
占占占 發表於 2011-6-2 12:34 AM
ok...MARK哥應該去佐見周公!
小強就...haha..

我天朝早D俾個電佢地.....
我SEND左短訊比佢地.
占占占 發表於 2011-6-2 01:12 AM
OK>Great..
差D唔記得提提大家.   黎緊E幾日都會有好多C HING 上車展.   

記得小心財物.   

**** 本內容被作者隱藏 ****
占占占 發表於 2011-6-3 11:18 AM
本帖隱藏的內容需要積分高於 10 才可瀏覽
車呔比堅尼全部Model昨日錢包被偷了, 大家小心
k2l2m 發表於 2011-6-6 12:41 AM
咁慘呀!咁天日佢地會唔會出現呢?......
不過出現都可能無晒心情

其實大陸人也飽受扒手之苦...
這些車展茶實就係扒手競技大賽...........
國力幾強...但都耐佢地唔可.......
why suddenly heavy rain now   
占占占 發表於 2011-6-6 01:15 PM
關窗都黎唔切!
Cover girls....出門未?
RAINNING , 唔想出街  
占占占 發表於 2011-6-12 12:10 PM
大雨過後..我E邊開始好光亮....出來行個圈心情開郎D架...
今日節目晒...........要出動呀...
大家仲留緊言, 即係都唔去 CAROL 度  .

蛇蛇打算去邊樹啊!!!!!
占占占 發表於 2011-6-12 12:41 PM
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

日期: 17/6/2011活動: 情迷夏日海藝人: Donut 、 Fantasy 、 2010香港先生 。時間: 12:00 - 15:45地點: 尖沙咀海運大廈2樓雙魚星號
本帖隱藏的內容需要積分高於 800 才可瀏覽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [吹水POST] 吹水聊天室

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。