<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-1 01:40 PM:

問1:如何逃避債主?
[color=Purpl...
唔識答
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我答1:債主就是我女人
那你欠她的是錢債或是感情債?
我答2:我就是唔想結婚,又唔想分手,有乜藉口、方法,可以拖得一陣...得一陣...
對她說: 男人以事業為重, 沒有事業基礎, 不會有好婚姻!!
!
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by fatfatdragon at 2005-8-4 11:32 AM:

煙仔你重搵緊方法 ?

另外一招, 幫他做宣傳, 抬高他的地位, 然後高價買比其他部門...
咩意思
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-5 05:53 PM:

連您都玩我.....???
亨兄真厲害,估唔到除咗估波勁,原來仲係26fun的才子
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
亨兄,你覺得會唔有第三次世界大戰?
如果有,你估邊D國家會取得勝利?
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-5 07:09 PM:

亨兄,你覺得會唔有第三次世界大戰?
...
多謝亨兄你解答我的問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by stone86 at 2005-8-11 11:12 AM:

精英大師再跑1000米就真係要小心了,年事已高跑1000可能唔夠快.
跑千二及千四會就好些
冇端端又會講馬
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2005-8-11 03:43 PM:
貼士: 馬名 2 個字, 第一個字係顏色. 第二個字係你冇左唔得既.
估唔到
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2005-8-11 01:39 PM:
問: 香港賽事中, 邊隻馬出閘後 "昂首向天" 3次, 輸200米在前, 但最終仍能取勝?  答中得 4分

那匹長最後又点? 答中得 2分

快中者得分!!
雪卡,最後死鬼咗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by d228216 at 2005-8-11 05:30 PM:

紅錢 定 紫金?? 一句, 唔中到下一位

>>>多數贏完都係斷腳之類
最後人道毁滅?

冇今衰!
紅錢,退休
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。