<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖

江湖百曉生特區(九哥親自解答)

江湖百曉生特區, 九哥(即本人)親自解答, 如各位版友有任何疑難雜症, 即管提出(借錢免問), 本人當以豐富的人生經驗, 替各位解難分憂!!!:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Good idea!

注意: 有野歡迎問, 但唔好問 "老母", 亦唔可以 "爆粗".

比人問侯, 交版主處理, 不得私片, 不得用返掔理由, 以X還X.
Originally posted by d228216 at 2005-8-1 13:18:
Good idea!

注意: 有野歡迎問, 但唔好問 "老母", 亦唔可以 "爆粗".

比人問侯, 交版主處理, 不得私片, 不得用返掔理由, 以X還X.
Agree, 亦請不要故意刁難, 本人定當盡力解答, 知無不言......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!

咁猛......

我經常由一個江湖走去另一個江湖,都未聽過你個名播......

我問1:如何逃避債主?
   我問2:如何逃避催婚、逼婚?

小弟依家就有麻煩,望九阿哥解難分憂,指條生路行下!!!
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by sohozhk at 2005-8-1 13:31:
我經常由一個江湖走去另一個江湖,都...
問1:如何逃避債主?
那要視乎你的債主是什麼人?
問2:如何逃避催婚、逼婚?
和她(他)分手!!!

[ Last edited by 亨九利 on 2005-8-1 at 01:41 PM ]
Very easy, 唔使九哥出面
我問1:如何逃避債主?---- 還債....出得棃行, 預咗要還
我問2:如何逃避催婚、逼婚? ----- 即刻同佢結婚
我答1:債主就是我女人
我答2:我就是唔想結婚,又唔想分手,有乜藉口、方法,可以拖得一陣...得一陣...
老哥,好攞命姐!
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-1 01:40 PM:

問1:如何逃避債主?
[color=Purpl...
唔識答
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
九哥我又問

問: 點樣可以好似你咁, 咁好文才, 隨意輕書(輸?)萬言字 ?
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by sohozhk at 2005-8-1 13:48:
我答2:我就是唔想結婚,又唔想分手,有乜藉口、方法,可以拖得一陣...得一陣...
老哥,好攞命姐!
那你欠她的是錢債或是感情債?
對她說: 男人以事業為重, 沒有事業基礎, 不會有好婚姻!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。