<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaigi at 19xx-6-30 02:12:

九哥回覆 2 我覺得好岩,而家仲賺到錢生左仔先好好多,到時老左咩工作能力都仲有個仔養返你

而且女人老左 生 bb 危險 d
唔好玩啦!
諗住老來從子呀!
我地後生個(炸)
應該係諗
早o的生 早o的脫苦海
退休(炭)世界先至係家嘛
唔係話會生個仵?仔
而係難搵食
可能佢自己都攪唔(店)
點養你呀????
Originally posted by 老鬼X at 2005-8-3 12:18 AM:

唔好玩啦!
諗住老來從子呀!
我...
早結婚都應該呀,唔通你要一個女人等你?
你是愛她好應該比個名份佢
女人好驚老左冇人要
她會諗如果你係真係愛佢就會和她結婚
你不愛她所以不和她結婚
女人好多心

結婚有人情收
婚後你都可繼續而家的生活
點解變左討論區?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-3 12:19 PM:
點解變左討論區?
因為九哥個朶响呀嗎, d人咪 '卓' 住發言囉! 係好事棃!
如何迫老闆加我20%薪酬呢??
太玄經 + 六脈神劍
唔記得恭喜亨兄開張大吉...

恭喜恭喜!!!
太玄經 + 六脈神劍
Originally posted by will213 at 2005-8-3 14:19:
唔記得恭喜亨兄開張大吉...

恭喜恭喜!!!
多謝!!! will兄大駕光臨, 有失遠迎, 萬望恕罪!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by will213 at 2005-8-3 14:18:
如何迫老闆加我20%薪酬呢??
可以有正道及歪道兩種辦法;
正道: 努力工作, 做到出類拔萃, 以實力迫您的老闆加薪酬!!!
歪道: 努力尋找您老闆或公司的痛腳, 威脅您老闆加您薪酬!!!
亨兄,

小弟多數在好文區/動畫區中出沒, 尤以好文區中的金庸出招最多,
現在, 好少人出招, 小弟是否應放棄這話題呢??
太玄經 + 六脈神劍
九兄
新張大吉
利事就遲D先

我有一個小小疑難
如果你有一個下屬年資比你高,年齡比你大,而且極愛面子
但佢做事經常犯錯
教佢做但佢又會覺得你好似係佢面前扮野,唔想聽你講,敷衍完你,佢又故態復萌
咁我應該點做好呢?

ps
呢個人絕對唔可以炒!唔可以得罪!總之尊卑比我高!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。