<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by olaf at 2005-8-1 21:58:
享兄,恭喜你

希望「江湖百曉生特區」言論滔滔

送上花籃一個
olaf兄, 多謝!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by sohozhk at 2005-8-1 11:07 PM:

我答1:欠她的是錢債,真銀!
"還債....出得棃行,預咗要還",但攞乜嚟還,依家連毛都毋條喎......d228216你不如飲少十箱八箱XO,借住D比我江湖救急...一人夾D,大家幫幫忙...幫幫忙......

我答2:"對她說: 男人以事業為重, 沒有事業基礎, 不會有好婚姻!!!"
後生仲或者得,40幾歲人仲用呢招,隨時比人大番轉頭,真係叫你比d事業成績佢睇就大劑......隨時話唔計較ga話,已經入埋直路添.....毋灣轉......
人一世物一世, 個女人今對你, 你重可以点? 都係果句:錢

九阿哥,亨sir,見你新開張,原本想到賀旺下個場,依家攪到你,唔好意思,毋辦法ga話,我都是自己想辦法......你話買兇好唔好呢?...吓
Originally posted by bbqbbq83 at 2005-8-1 08:12 PM:
問題一:近排見到有個傻仔,想打七佢
問題二::近排又有個傻仔同我發生罵戰,又想打七佢
請回答,阿(九)哥

警告!
Originally posted by sohozhk at 2005-8-1 23:07:

&q...
(轉channal做廣東話......) sohozhk哥:
欠佢錢債就易搞啦, 又唔係爭老貴? 你同佢講, 一世人兩公婆邊有計? 第日有景咪還比佢0羅!!!

我答2:"對她說: 男人以事業為重, 沒有事業基礎, 不會有好婚姻!!!"
後生仲或者得,40幾歲人仲用呢招,隨時比人大番轉頭,真係叫你比d事業成績佢睇就大劑......隨時話唔計較ga話,已經入埋直路添.....毋灣轉......
原來你成40幾歲? 咁你仲想等乜野? 試諗諗, 就算你而家即刻結婚生仔, 到你個仔畢業時, 你都60幾, 唔通你想學何博士到70幾先生仔? 人有我有咪算0羅, 蘇州過後冇艇搭呀!!!

希望幫到你啦!!! 歡迎再發問......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by d228216 at 2005-8-1 23:22:

警告!
硬漢哥果然紀律嚴明, 佩服!!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-1 11:32 PM:

(轉channal做廣東話....
support!
我又想問九哥,如果得到嚴重急性發錢寒,如何醫治?

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-1 11:45 PM:
我又想問九哥,如果得到嚴重急性發錢寒,如何醫治?
冇得醫, 準備身後事!
Originally posted by sohozhk at 2005-8-1 11:07 PM:

&q...
脫掉那雙玻璃鞋和華服的偽裝,Cinderella才叫灰姑娘,而非她自以為的高貴公主

似乎暗藏 hey hoi wor

九阿哥,亨sir,又見你

你真係交寒貨,好行喎......
你的答案2,就係我女人和屋企人的講法.....

d228216,
比你識穿左添,一過午夜12點,法力消失,我又會變番Cinderella 嫁嘞.....
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。