<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-8-12 08:37 PM:
) e( q6 s* L& S) v; G9 ?3 L3 m6 N" |. X
深感同意,但真係年齡不拘嗎?. ?$ \3 g. y% V6 r
2 V: r: J9 J7 D4 N
[ Last edited by jublio on 2005-8-12 at 08:41 PM ]
3 J+ a: w$ |* y# l

( e! z" ?' C) u$ V& t年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
年齡- 25 歲以下<---- 17-19... 我自己都係 around that age.  I like people with more mature thoughts.6 m4 r  h) ]: ?
身高- 唔重要<----- not important, but i like girls with longer legs9 d% r2 T8 i0 ^* U
胸- B Cup<------嬌小可愛, 但太小又不可愛
2 k8 `9 Y4 n/ q8 S  g1 @; w! i腰- 24-25 吋腰-----太skinny 唔好,  太肥唔dim4 {- V! B( O' \+ `9 D) V7 m& N6 A
屁股- 我覺得唔重要<----no comment
. h# t2 ~  B- D3 G: |1 Y+ Q" j總括- 樣靚身材正<------ perfect
Originally posted by Rika at 2005-8-13 01:08:$ Z4 N6 T$ F) d: w3 y6 V. k5 Y& W; S

1 W  v' [9 n$ c* a8 m! h0 ^4 p9 I" d, j' `! x( F* S
年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
/ d" G6 v- o& g2 l

* z1 h8 K) T( X: x# O, ? 三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
咁多人覺得身高唔重要,咁d model 要咁 Q 高做乜春?
Originally posted by jublio at 8/13/2005 03:35:% C9 \% Q. Q/ Q; [+ o+ q9 a  g) @
! f1 y$ x6 S+ b6 g* d' f
$ K3 m) f7 f) \; c
三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
$ K4 i2 t' f+ o3 f
- |# f& [! _% D2 J, J
- o' r' F* l' m  T( ]
完全同意 ufo jub jub,  我覺得樣和年鈴是兩會事/ W6 F4 Y; s- d, e# R" s
老不化表唔索
Originally posted by jublio at 2005-8-12 03:38 PM:
' U* h2 o' r% z% ~: G4 v$ K, w請 o係年齡、身高、胸、腰、屁股&總括中,各選一個  s, h0 R# S6 j3 I
& p( }! X9 n) U5 r3 L0 U, _2 z
選項較多,希望可以全面 d
+ {* t! n. Y8 ^4 G
6 S# ^+ U8 {6 n" J( I或者可以一講個你認為最索 o既 女出黎聽下
, a; m7 ~6 t( p8 u8 E我来改一下
$ t  f" I3 Z- v# Z* I/ X; H我觉得+ k* d! z" Z  G) g* w8 C% \( v
年龄:18~35,30太严格,而40过头了...
# Z; a5 h+ I% l$ f5 a4 ?身高:160~175 大部分中国人都是在这里面吧
( c  O/ @& L8 F5 Y, Y* x胸:B~D,乳牛级的只能偶尔看看/ |7 L4 T# I% c' O& u- h
腰:23~25,基本可以接受0 p- ?6 D& a( c& N6 Q
屁股:不知道,严格来说不是那么重要的( C7 O3 Q. {" h( G2 c

& L% O* ?' {2 v2 s/ e, `* e* q还有,索不索的话,和此人当日的造型,服饰有密切关系
2 A3 V/ j, U6 f7 T按楼主的设定,TVB花旦主力中根本无一人索,总是有项目严重超过了,事实如此么?
樣靚但身材唔正,我都覺得索
每個人審美觀念都係唔同嘅,好難界定!4 I: G% s) \2 Q: P& w3 F" m
就我自己來講D女索唔索同年紀睇冇關!
+ M) Q" h$ z% p$ K) H: ~$ o1 _7 \只要睇到有女令到自己有感覺嘅(心動或者起機),即咪索女囉!
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
样漂亮~~``身材正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。