<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:5 m, u! m3 O% {2 V

1 E5 O( e0 T+ K+ \9 k" O& F你.......一朝都冇=.="
2 _3 J4 _: ^% t% s9 E9 v6 p7 N唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
: u0 j5 T& I* v" V3 ]7 @9 y+ t
4 _( ^# {4 x; i' r2 {, g你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
- x! ], Z. F" p# J2 ~0 s/ V
唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:
  M, G, K* p: m, j' t& a
' W. U+ V4 A& _- w6 [' f3 }. P1 e1 _  |. K) q$ S  ^
我呢?
6 L8 k) z7 X# V# k9 k( J. m6 h! g唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:09 PM:
* M2 D! `. c8 z& V# N/ u' w2 g訓晏左唔記得左去踢波--”
8 s% r. @! D+ s- H! M( K
依家咪記得呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:15 PM:. F* e" D/ s' o* J. Q. x4 H
  k+ ^6 b# b0 Z' t6 S
仲去泥仲咩-!-
8 y; s; i5 A$ U  |1 f# l" n
好簡單兩個字:玩啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:10 PM:- W6 ^& H6 P. p/ ?! O) L; q
<=食飯
3 o4 d0 p  u3 X+ L" i" B
88  左仔
  ^8 H1 M- W) M. G! D- S食飯食得開心
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:10 PM:- q5 U6 s$ i6 [% n; X
好老實, 0 o' b5 U) U, q" C" \7 B) P
呢個topic由初期既傾心事, ...
4 R: p$ |3 T* ~: H0 \4 N認同蟹板主的講法,其賽真係應該講番多d野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:22 PM:
! _8 ]: R% x9 q3 E9 s+ X0 V+ \. }3 h" |, m# m' D" r" l; S
今晚2.00上上泥
/ h" e, F1 h( Q3 X8 L$ {好似夜得濟,其實咁夜上黎做咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 07:25 PM:
( E* [+ c6 Q: z" I我發覺上左EF之後D近視深左@.@
0 d* L3 S1 |1 g. L* R7 Q8 R9 ^咁點算
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by crap at 2005-8-17 07:25 PM:
8 i! ~+ u4 }$ W$ M; D+ ~; C2 P% C! S- G7 t% l9 v3 }
7 s" p( _0 r$ b9 R$ R% W
我唔介意言簡意賅, 仲好鍾意添=.=
. O- Q* N+ r1 p0 I  v不過有時好似去左古代, 仲用緊符號....: W) c) u  A( L, H/ l
是呃不是呃' J" G* w9 t  S# E, L8 A0 b4 s
如人飲水, 冷暖自知啦
4 s- t  K! j/ z) w* k
咁我用少D符號啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。