<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 09:30 PM:
& x! }5 q! o9 J+ h. H* _; s2 a9 n* A' l1 l; [9 g9 a; b

: n# t- |& l" q' n5 l- i
. w9 ?/ S! ]1 B$ s而家先係雀雀發揮佢ge 真本性
2 P, _& j, S) C# x; i咁先好ar, 發洩出來吧~
8 {, p+ u( M+ a" M, x" `好勁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 09:30 PM:4 K2 B6 F6 L% O+ {) J

& s5 q% v' G; Z" X2 {. t. I" P$ Q; j4 a
hihi 強仔....~_~"
$ U  i/ c$ A" L- d8 h何必咁執著呢~
" d$ p2 a# B" P3 Q( V8 T3 q' J% b( b  M
算啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:31 PM:
$ o$ E) E4 M9 \. q+ w0 n' k% C1 n: W3 q
拉脫維亞 對 俄羅斯 c61 22.59$ Q7 V/ {! L; m$ k: b
丹麥 對 英格蘭 c63         01.594 i. a4 k3 l! m8 U3 {" }
荷蘭 對 德國 c61            02.29: N3 W1 [3 s. |- D4 o
愛爾蘭 對 意大利 c62      02.29
. Y* ]7 ?0 R- Z$ e
唔該
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 09:31 PM:
  I! Y# u: ]9 @' @
+ Z% k) K3 n) c" R& Z你估下
; r, N+ O4 q" N5 P3 q% b- Z% O估到,就唔會問
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:33 PM:
2 |$ W) g$ S! R5 p4 W& ]. x8 A7 N: o/ J) K' t4 A- f" `
你估下
  a9 G" b& a' Y$ X9 X0 e% v
估到,就唔會問
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:33 PM:6 _1 @: a5 b2 c: N
) V) A$ K2 a) r. f) a! z& i) M
到時見
* f! [) w8 x- U- v) M; V% S訓咗
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:34 PM:
3 h9 ]4 T$ b1 r6 I7 y1 _, G. J" ~, }
好啊呀!!!!!!
% F& ?6 y9 b5 j% m0 L7 Q讚成
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 09:34 PM:
! f' x% @" k4 L+ w+ @- m$ o6 U' ]7 R9 ]* k7 Z* {9 a
唔得
% L+ b6 \/ E& X! b# @
why
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 09:35 PM:
6 f0 l0 @( p" Q: [4 P% U, n, {. U
( x3 g) ~# t) s+ m9 B& u啊~仲串77
8 [7 K$ S5 i" j; R# D6 r# W
咪玩野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by tenmadio at 2005-8-17 09:36 PM:
: \$ B/ o+ e# D) H0 k0 Z. @
0 f" e8 t; N8 i7 P2 v. E% }* a" i8 t  D( }: z; b8 x. b% i0 n
x2
: P5 g6 V: x4 t1 @& v: Q
咪係
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。