<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by waterfire at 2005-8-17 21:53:. }5 H# g. F/ g2 ~$ D; t: G
好核突ar.....睇埋呢d 野
$ s: a3 l3 Q; E$ S/ `你句成名句咪仲核凸
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 22:00:
+ R$ @" \0 ~  ?+ ]! ^3 r' x2 V; L9 Q; G
我又要知~!~:cool:
) l. ~5 h; s: V* u* T
你自己問佢囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 22:03:
8 E& P% y( N! }# Y3 B. ?: x/ r3 t4 @9 i  G
痛到好似生仔咁
2 ~% Q/ k/ O/ {# Z$ _; ^
00~你去左邊呀,幾個鐘喇
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 22:07:  U. Z2 \2 W7 Y1 y# R
閃人啦
1 J- I2 `' y" U- }5 h  O88~強
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:17:3 R" b" R% O7 ?2 M3 h" c4 b
早晨~~~~禁多位哥哥仔~~~~6 l0 V9 w- S* B6 K! Y7 |6 }6 i: T1 |
(有冇姐姐,有既hi埋!!)
; B1 z& E2 H2 r5 P+ b3 L
hi~惡夢,今日咁早既,少有喎
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:23:9 g1 k) a6 C% p; p  G, Y
' \9 C- t* ]! ~6 n

: P; u& D+ U3 a, R各位都好早呀,今晚落網吧玩warcraft呀ma....
9 x( b3 Z2 L9 h% n1 `9 @  \% y係呀,點呀,呢排有咩搞呀?
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:26:
9 G. e0 B) T' P6 G- L, ]9 _7 R; W, G) N

8 g% j$ L$ f% n0 k, V0 _4 m. V% ^冇呀....咪又係禁掛住你地囉...哈哈哈,唔係好假咋呵....
& x1 x5 `- S: @0 H
如果我係女既話,一家好"lum"啦
% A# R. }. ~; H- F5 }
# r2 N: N% j! {8 M: n  W: [$ p死野,我唔係問你呢d呀,我咪問你而家返咩工呀?
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:30:
& z2 _* q) _, Y/ J# B, Q3 ?5 v! l
" d1 _& g# S8 L8 e. |6 x
"他抖緊" 咋死野哈哈...
; A+ H! X, C; E3 R& q  l5 k( W過埋個暑假唔洗陪禁多人先搵工啦....
0 W" W2 }. u2 R' v% n1 U9 X6 S咁又係,仲可以周圍"目及"下d囡囡添
Originally posted by nightmare at 2005-8-17 22:32:7 ~% x% g/ c  ?
4 x) R+ D/ X* i" p# ~2 h+ Z( E. k

2 }7 T& q% S% T4 I) {* L" V& u佢地呢,冇人講野既= =??
3 f6 G; ?8 P- `! m我打機先,d fd係度話我掛住上網喇...= ="
1 m% N& A6 C7 e1 F7 I5 \佢地打機冇我win唔到呀,你知啦,哈哈哈哈!!: K5 [7 Q$ P; Y/ `" y( n9 z
beibei先~~探視完畢
' A2 d) [/ D* N+ Y+ ~
佢地睇電視@@"0 _9 V( x; [( O/ a* M
ok啦,睇黎高手黎喎
$ U" j3 |5 ^2 C6 m5 Q咁唔阻你喇,慢慢打啦,c u ~
Originally posted by wanmankit at 2005-8-17 22:45:
2 A: E2 q9 o' z  V$ v" P5 ]% k路過中~~~~~~
- z8 J! [1 W0 b* ?! ^9 R0 b
hi~條仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。