<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 10:03 PM:
% y& k5 C* a( R: Q7 d/ ?7 T+ m5 W0 W+ X
痛到好似生仔咁
0 S0 {9 l3 q5 ~" ?/ T廢話
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 10:04 PM:  l) l5 c7 m- {% C- H3 ^" z

. h  J. R7 h% f( j, l0 b; @+ _/ Q00 真係叻仔!!:cool::cool:
$ o9 [$ V: S) c2 b0 E6 E
冇野講........
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 10:03 PM:
7 c, \+ Z" u: R: `8 {& n0 o( b, Z, n# E' Y
痛到好似生仔咁
8 s1 m, M6 f% s7 Z9 c! h1 u
hi  00
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 10:06 PM:
* d( S: h! p+ F, D8 p
% Q4 {3 P! [: H2 I# ?9 I. ?00~你去左邊呀,幾個鐘喇
4 I  Z- w" J1 s- B( b' Y
唔知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
閃人啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
hi  大家
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-18 04:08 PM:* g) F7 r9 f3 B' b
sleepy 閃
" n/ @2 N5 s5 ~3 \, R' \& M" V9 F
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by tenmadio at 2005-8-18 04:13 PM:- t) @; }: Y3 O
hi abcde
& u% h/ D$ F  h8 `hi  十仔
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-18 04:15 PM:/ w: a. u) _8 ^" R0 a' m# [; w
玩完we
8 {% D8 P: s9 {2 o
hi 瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-18 04:20 PM:' t% L4 y* u. C

$ C, z  T% Y3 ^5 W1 u0 e尋晚又唔泥
; K* D4 D9 ?  Q, w) p6 ?
都話訓呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。