<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:40 PM:

因為我以宏觀來看. :agree...
我唔買o既話你會唔會落黎陪我架
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 16:40:

估唔到真係有機會有人負分問銀行借錢
不過實施o既話一定冇我份
咁而家實唔實施先??
借 $20 去搏吓冇死個喎....
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-22 16:34:

冇記錯7-15位都係大上大落
你同...
多謝艾兄提點教路喎
不過我都係真買架,琴日我輸左1千蚊比馬會啊!
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 16:41:

我唔買o既話你會唔會落黎陪我架
你會唔買先算啦衰仔
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 04:42 PM:

你會唔買先算啦衰仔
如果我唔買你會落黎陪我, 又有乜所謂
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 16:43:

如果我唔買你會落黎陪我, 又有乜所謂
你功力太深厚, 非一時三刻所能相比
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-22 16:40:

估唔到真係有機會有人負分問銀行借錢
不過實施o既話一定冇我份
有人負分咩
係邊個負分啊
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-22 04:47 PM:

有人負分咩:kick...
15.       勇勇                -                 -1,300                -19
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 16:51:

15.       勇勇                -                 -1,300                -19
1.     Edgar Davids                -                  -1,000              9,352.9
jimjim就以小博大(幾百博幾千)

哈哈,畀艾兄睇穿晒,冇錯,現實中我都係以小博大(本錢所限冇計),

其實只要喺咁多場中搵到一場好D賠率嘅(例如好大機會和嗰隊,大家都知通常和有3倍多D)
黎做變倍器,再串幾場熱熱地嘅主場贏或者大,已經有唔錯嘅回報,但係買“大”切忌買最熱嗰場,通常都死嘅,要避一避!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。