<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 22-6-2007 17:07:
(1. 每週冠軍 +6, 每週榜尾 -3 唔贊成...
1. 可以修改以達至共識
2. 投票表決

feu兄你點諗?
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-22 17:19:

主客和大熱多數死,我緊係信啦,你見我甚少買就知啦,不過好多人唔信嗰到弊呢
咁如果我話聽日大阪同西維爾都會贏唔到.....你又信唔信????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 17:21:

1. 可以修改以達至共識
2. 投票表決

feu兄你點諗?
基本上(1),(3)同(4)點修改我都會反對.........投票當然冇問題.....少數服從多數馬....
你未答我.....幾時做版主?????
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
致 各玩家:

1. 一致行 (2)
2. 票選行 (1),(2),(3),(4)
3. 其他 (請註明)

請留言投票 ~~~

截止時間為 24/06 03:59

[ Last edited by Duffy on 2007-6-22 at 05:31 PM ]
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 17:28:
致 各玩家:[...
咁呀......咁一致行(2)囉.......
Originally posted by feuosma at 22-6-2007 17:30:

咁呀......咁一致行(2)囉.......
give me a break~~~ @ @""""
I missed (3)......................
Originally posted by Duffy at 2007-6-22 17:31:

give me a break~~~ @ @""""
I missed (3)......................
哈哈哈哈!!!!!你呢個EF發帖王都要break架咩??????
Originally posted by 自由神 at 2007-6-22 05:19 PM:

係咪有問阿Sir借$$嫁!
點計息先
個個o係度笑我
Originally posted by feuosma at 2007-6-22 05:22 PM:

咁如果我話聽日大阪同西維爾都會贏唔到.....你又信唔信????
點解唔信?日本波一向飄忽!!

「犀牛屎」嗰場未研究,答你唔到,不過盃賽成日都和
Originally posted by feuosma at 22-6-2007 17:33:

哈哈哈哈!!!!!你呢個EF發帖王都要break架咩??????
你投(3)咖啦, 註明啦~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。