<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:54 PM:7 T% a* }- i& n* \' K, P
遲左tim~
0 c1 {7 Y4 L8 X: R
hi  瑞比
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
又過一頁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
msn?
Originally posted by crap at 2005-8-17 18:58:
. x# Z9 u6 R: t6 }第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
; E' n, H% Z( r1 D! W/ X) Ohi~蟹少
+ L3 k$ T0 G* M( [# i/ \9 q- D, q5 _/ c6 j6 I
我地做左3朝元老喇~.~
Originally posted by crap at 2005-8-17 06:58 PM:  \6 _$ v2 R) b/ u
第一版就呃得咁衡, 呢次死人喇
  B. z+ b8 x8 q7 @
hi  crap
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 18:59:# @2 Y# _2 H7 E3 D, d0 n8 E2 o5 i
msn?
5 s% w% F3 _" _* k# u
hi~比比
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:
: u6 ^) N- x9 D* S: U$ {
; \  G  g5 O: V1 [! ?4 s; chi~蟹少
" `5 U# w, @$ Y. l2 j5 R# a8 C+ J' V2 V8 Q; `7 I* p
我地做左3朝元老喇~.~
4 z$ W: n6 k8 {& Q5 v; }
咁我呢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 瑞比 at 2005-8-17 06:59 PM:
2 l+ x4 H% A1 F  K1 N  ^msn?
1 ^& j! Y5 J  F( w! B! T6 R???
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:02:
4 q5 R8 ~: V2 h# ~$ {, K
: b1 d0 i5 d# ^2 [% w1 [咁我呢
( |2 Y3 v& V, G/ p" f- r! ^你.......一朝都冇=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:03 PM:, ^5 c- d  Y& A

8 o. k8 P- N, q2 y  h1 I你.......一朝都冇=.="
% E* W! |/ U6 z唔係麻(玩野)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。