<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-3-23 16:47:

你條衰佬
中左成皮仲5夠...
1萬同6萬差咁遠,緊係唔心足啦
原來有人霸住你部機,唔怪之得成晚唔見你啦如果佢下次再霸住你部電腦,你就靜雞雞去cut電,玩大佢
我唔識點樣複製出黎,所以影相貼出黎比你睇
Originally posted by kakeidevil at 2008-3-23 16:09:

你條友呢度做虫,買狗會就變龍!
我唔只一次去狗會落完注,跟手再o係度出post都食晒蕉,我覺得哩度好鬼  我以後都唔會o係度出post,除非o個幾場我冇落注
過關5x16             50分
巴塞隆拿[-1] 對 華拉度列[+1]        主@1.7
比勒費爾德[+1] 對 雲達不來梅[-1]   客@3
哈化柏林 對 史浩克04                    和@3.2
皇家馬德里[-1] 對 華倫西亞[+1]      和@3.45
畢爾包 對 基達菲                                 主@2.1
~800分~

過關4x11             20分
巴塞隆拿 對 華拉度列             4:0@10
比勒費爾德 對 雲達不來梅      0:2@9
哈化柏林 對 史浩克04           2:2@12
皇家馬德里 對 華倫西亞          2:[email protected]
~220分~
Originally posted by kakeidevil at 2008-3-25 15:54:

你想呢?!
用自己積分玩我唸勇勇第一個棄權
唔好講笑啦用自己積分
如果係我一定唔會玩
下午我睇過,英格蘭other36賠喎,家宜得26賠
友誼賽應該唔會去到咁盡我就估贏4:0

[ Last edited by 勇勇 on 2008-3-25 at 10:12 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-25 22:17:

你o係度講/post o個d通常唔中, 你o係度出口術
我真係買左10蚊雞4:0架,不過0:0完場
原來講出黎同大家分享下都唔得,一講出黎就輸
下次我一定靜雞雞去買
Originally posted by kakeidevil at 2008-3-23 21:58:

有print screen呢個制......
之後去小畫家貼上,save做jpeg...就搞掂

最簡單既方法~~
唔該晒 愛愛
【用晒2日d積分,今晚我要做第一】
讓球主客和過關5x16            50分
星期六第5場     主@2.4
星期六第6場     和@3.5
星期六第42場   和@3.25
星期六第45場   和@3.4
星期六第54場   和@3.5
~共800分~

過關5x1                     300分
星期六第5場     主@1.53
星期六第6場     客@1.52
星期六第42場     客@1.85
星期六第45場     客@1.65
星期六第54場     主@2
~共300分~

過關5x26                   20分
星期六第5場      2:0@8
星期六第6場      1:2@8
星期六第42場    1:2@8
星期六第45場    1:2@7
星期六第54場    2:[email protected]
~共520分~

過關5x6                     60分
星期六第5場      細@2.02
星期六第6場      大@1.88
星期六第42場    大@2
星期六第45場    大@1.82
星期六第54場    大@1.9
~共360分~
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-29 21:02:

中左你計埋去
唔係我實希望你唔中
唔洗慌,一定係我計
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-29 22:02:
排名     玩家         今日投注     ...
#6235 我中波膽2x1喎,你有冇計到啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。