<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂
返回列表 回復 發帖

生日快樂呀大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!小boyd快高長大!
送份生日禮物比你呀!唔好比呀嫂見到!

[wma]http://www.etoystech.com/download/csong/shengrikuaile.mp3[/wma]

449 x 629 PIXEL下載

評分次數

• BOYDWAN

生日快樂呀大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!小boyd快高長大!
送份生日禮物比你呀!唔好比呀嫂見到!

[wma]http://www.etoystech.com/download/csong/shengrikuaile.mp3[/wma] ...
kakeidevil 發表於 2010-12-10 07:40 PM

評分次數

• BOYDWAN

禾害羞添 禾害羞添
14# nnhkk

生日快樂呀!大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!

小boyd快高長大又活潑!

500 x 600 PIXEL下載

評分次數

• BOYDWAN

• 自由神

莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
14# nnhkk  

生日快樂呀!大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!
小boyd快高長大又活潑!

goodnicelady 發表於 2010-12-11 12:12 AM
That more looks like a Wedding Cake.  By the way where have you been goodnicelady?
7    6      5    4     3    2    1
首先, 容小弟同各位朋友講一句: 多謝
時光飛逝, 轉眼又一年, 原來小弟呢個目不識丁嘅小網民同大家已經一同渡過咗不少寒暑.........
悲歡離合人情冷暖, 唔止係現實世界, 網上亦一樣會體驗到; 過去嘅種種, 點點滴滴都一一刻劃於小弟心中.
不論好與壞, 無論人與物, 小弟都深深珍惜; 呢一份際遇同感覺, 如果唔係踏入互聯網, 加入26fun, 小弟窮一生都唔會理解到.
過去嘅大起大跌高低起伏甚至種種困境, 如小弟般嘅尋常人都實在未必可以完全承受, 但背後又總有種種力量支持同勉勵令自己一一捱過.
其中一鼓力量泉源, 絕對出自呢度嘅每一位, 每一個關愛小弟嘅朋友.
呢份情, 穿越時空, 界限.
更令小弟支持住嘅決心得以堅持.
再者, 呢個家, 見證住小弟同每一位嘅轉變, 成長.
登徒浪子都變做人夫人父lu~
環境, 狀況一一在變, 但朋情從不變.
呢份絕對係小弟嘅心聲.
忘怨消哀記恩念情, 喺呢個地方同小弟相遇過嘅每一位, 請接受小弟最真心誠意嘅祝福同致謝, 不論過去, 現在, 同將來, 你地都係小弟心中嘅好朋友, 老友記, 多謝

以上每一位留言嘅朋友, 除咗答謝嘅小小6分外, 亦付上小弟嘅小小感言, thank you very much ~ ^^

評分次數

• gn00987333

• 自由神

TriTri, 你對朋友總係咁細心, thanks a lot pal~
評分個到我睇唔哂成段字啊

其實最初係頑童留言個陣,係因為個段時間返緊工
That more looks like a Wedding Cake.  By the way where have you been goodnicelady?
Triangel 發表於 2010-12-11 03:34 AM
似結婚蛋糕既咩﹖…咁第日你結婚送呢個俾你啦…明日得閒些再送過俾boy哥啦……無去邊度呀﹖只是入廠修理吓咁啫…又忙住搞些小生意…又幫吓朋友開地產公司…好鬼多野搞呀…又做緊二個論壇的版主…所以咪…咁忙咯…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。