<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂
返回列表 回復 發帖
無呀…你點解問我呢﹖
goodnicelady 發表於 2010-12-13 12:02 AM
無呀!忽然其想知淑女吹水會吹d乜既!
7    6      5    4     3    2    1
無呀!忽然其想知淑女吹水會吹d乜既!
Triangel 發表於 2010-12-13 12:21 AM
吹一些人情道理咯…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
吹一些人情道理咯…
goodnicelady 發表於 2010-12-13 12:33 AM
咁吾係吹啲減肥化裝煑嘢食之類麼?
7    6      5    4     3    2    1
咁吾係吹啲減肥化裝煑嘢食之類麼?
Triangel 發表於 2010-12-13 12:55 AM
我是另類的女人…哈哈…
我是另類的女人…哈哈…
goodnicelady 發表於 2010-12-13 01:03 AM
開玩笑啫…唔好笑我啦…
開玩笑啫…唔好笑我啦…
goodnicelady 發表於 2010-12-13 01:55 PM
另類靚花姐講啲乜我都信架!
另類靚花姐講啲乜我都信架!
Triangel 發表於 2010-12-13 02:37 PM
多謝你信我!但請不要信我呀…我成日開玩笑…是真是假連我都唔知架… 因我依家做了大笑姑婆…笑到天昏地暗!日月無光……
笑完了…

話回頭!你近況如何呢﹖我就係好掛住你們先回來走走…如你長時間不見我可以到我個facebook到找我傾計架…你又唔係無我facebook﹖我個facebook、msn同ym都同一個電郵地址架…
多謝你信我!但請不要信我呀…我成日開玩笑…是真是假連我都唔知架… 因我依家做了大笑姑婆…笑到天昏地暗!日月無光……
笑完了…

話回頭!你近況如何呢﹖我就係好掛住你們先回來走走…如你長時間不見我可 ...
goodnicelady 發表於 2010-12-13 03:12 PM
岩岩先印晒啲聖誕咭, 明天仲要續一寄出!依家好眼訓,遲啲傾....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。