<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂
返回列表 回復 發帖
似結婚蛋糕既咩﹖…咁第日你結婚送呢個俾你啦…明日得閒些再送過俾boy哥啦……無去邊度呀﹖只是入廠修理吓咁啫…又忙住搞些小生意…又幫吓朋友開地產公司…好鬼多野搞呀…又做緊二個論壇的版主…所以咪…咁忙咯… ...
goodnicelady 發表於 2010-12-12 01:25 AM
係喎!姊!你果度點呀?
多D休息呀!
14# nnhkk  

生日快樂呀!大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!
小boyd快高長大又活潑!

goodnicelady 發表於 2010-12-11 12:12 AM
亞妹妹話呢個似結婚蛋糕喎…依再送過…
生日快樂呀!大皇boy!
祝你同呀嫂白頭到老!
小boyd快高長大又活潑!幾百人都夠食……仲任食邊款都無問題喎…

評分次數

莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
係喎!姊!你果度點呀?
多D休息呀!
自由神 發表於 2010-12-12 01:27 AM
乜野我果度點呀﹖無事喎…幾開心啊…
乜野我果度點呀﹖無事喎…幾開心啊…
goodnicelady 發表於 2010-12-12 01:36 AM
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
**** 本內容被作者隱藏 ****
自由神 發表於 2010-12-12 01:39 AM
我今日睇私家醫生第二份報告居然改善左喎…原來樂觀個病都好會…被我自己食療搞番好喎…
我今日睇私家醫生第二份報告居然改善左喎…原來樂觀個病都好會…被我自己食療搞番好喎…
goodnicelady 發表於 2010-12-12 01:42 AM
咁就一於keep住啦!
土法都搞得掂
咁就一於keep住啦!
土法都搞得掂
自由神 發表於 2010-12-12 01:46 AM
謝 謝誼弟喎…
加油!
會呀…我依家好幸福又開心…你都係呀…
會呀…我依家好幸福又開心…你都係呀…
goodnicelady 發表於 2010-12-12 01:50 AM
幸福開心就好了^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » BOYDWAN大皇生日快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。