<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 失控開始aio
返回列表 回復 發帖
另外,到目前為止,都未知道會選幾件出嚟選特首,我唔可以評論。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 04:55 AM
要得到提委會過半數提名, 人數限死2-3人, 自己用common sense諗下.
55 不過我真心希望係呢度5會出現道不同就係5毛呢d貼
fb日日見 有怪莫怪
akakak777 發表於 2014-10-1 05:10 AM
我俾人話咗5毛好耐,由得佢。
啲人叫梁振英落台,但又冇話叫邊個上台……
冇solution嘅嘢,唔知講嚟做咩
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
wa 你動不動就出呢d話 又想滅聲?
akakak777 發表於 2014-10-1 04:57 AM
我有冇權力禁阿hamsubboy兄言? 我係admin/版主? 郁o的就話人滅聲?

我只係point out 97前冇選舉呢樣o野係常見謬論.
要得到提委會過半數提名, 人數限死2-3人, 自己用common sense諗下.
Winters 發表於 2014-10-1 05:13 AM
但唔保証冇你心水候選人喎。
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
唔係嘅! winter 兄都係受其他人影響啫,
26fun 呢度嘅 兄弟一向都係高質嘅,唔係膠登,
唔係咁市井,佢一時衝動啫,大家都係想表達,
過咗少許火啫。 ...
hamsubboy 發表於 2014-10-1 05:04 AM
我有冇權力禁阿hamsubboy兄言? 我係admin/版主? 郁o的就話人滅聲?

我只係point out 97前冇選舉呢樣o野係常見謬論.
Winters 發表於 2014-10-1 05:15 AM
ok 啦!唔好因為呢樣嘢而爭持。冇意思嘅。
一 定 會 成 功 。
佢可以學衛奕信咁親共, 不過佢冇, 佢唔係某o的戀英人士講到咁好, 不過香港人要記住, 唔少民主意識都係佢帶o黎.
Winters 發表於 2014-10-1 05:10 AM
佢就係做啲,固意唔做啲,
先到至今日。
一 定 會 成 功 。
支持政府鎮壓刀未定
d228216 發表於 2014-10-1 02:50 AM
你咪呀 ... 政府唔好話鎮壓 , 只要好似星期日咁多幾次 , 美國就會讉責 ,
會放話警方再用暴力 , 會有 "後果" ...

警方一窒 , D大學雞中學雞可能就攻政總

呢個亦係我係度回貼的目的
akakak777 發表於 2014-10-1 05:11 AM
當大家都遇過啲唔好嘅對待,先知26fun好。
一 定 會 成 功 。
但唔保証冇你心水候選人喎。
hamsubboy 發表於 2014-10-1 05:15 AM
你仲未聚焦到個問題所在.

一個以親中 共意識形態為主組成o既群體, 會提名到2-3個受社會絕大多數接受o既候選人o既機會率有幾多? 微乎奇微.
社會泛民對建制o既支持度, 根據立法會直選得票率, 大概係 55:45 之比.
提委會講廣泛代表性, 不過參照 選舉委員會_(香港) http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9 ... 9%A6%99%E6%B8%AF%29 組成, 提委會入面泛民同建制比例應該會係 10:90 之比, 仲唔夠荒謬?!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 失控開始aio

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。