<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 19xx-6-30 10:33:
, _$ w, s0 e: f4 D9 J
/ Y4 M6 U: t. S; R
: E8 G" Y8 T" P$ ^( k# ]放心啦, 有益野推下可以接受" |6 L- [0 ?3 T& E* I9 D% `
' C# S9 V( w) S# H7 m8 g! @
唔好有人推果d姦邊個操邊個果d上黎就得喇 ^^"
( @# x" T3 K9 [2 y9 K" c% @多謝哂!
. y; I6 O( |: X3 {: T; @咁有無分加架(講笑)8 V2 N5 X# s; r9 x- t6 g
' q. m$ [' X5 F3 d4 `0 @7 W
[ Last edited by 老鬼X on 2005-5-18 at 12:02 AM ]
Originally posted by 老鬼X at 2005-5-17 11:56 PM:
1 b: ?" |( U" B, `: y
6 `7 o% @2 j4 q1 B. A6 s  ]2 b1 ]打仗又點睇?
% P& K/ |- d  \, m' O& K

. F6 C# x' U& l) M唔明你意思~?0 n0 D2 ]0 ^, S* ]* U, z
5 H* v( @& f6 V4 V. k* ^9 t6 x" b
打仗當然係唔好架啦~
& B4 ?& x( @+ W* _( j  v7 q但哩樣真係無法避免既事~
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 23:56:5 _, Z/ r0 V, Z6 c  O8 M  t, o
! x, X1 L5 n( o6 F9 x+ P
打仗又點睇?
7 W  o! w& X% ~我食煙既 但係我都支持禁煙
反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 00:05:; }8 i! s6 s  {- @, r, ?" ~7 r9 E/ n

$ c6 L' H, R5 r# L2 P我食煙既 但係我都支持禁煙
2 i! u, d* T0 [8 g# b( ^2 w' I加分于我如浮雲
Originally posted by 輪大米 at 2005-5-18 12:07 AM:
6 t5 c: [- g* K9 _  ]4 \9 z: \' c) d反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
7 M" }/ E5 Y8 X( G+ K
我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
Originally posted by vivienna at 19xx-6-30 01:06:
2 d( A! g' E7 n
8 e3 e. P+ }: ~& A: {我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
9 J& v; @8 g( j
妳係仔就一定明# v) s) r# T) L- e1 N- r2 B
女就............
食煙年中要駛唔少錢,9 o. O4 Q4 O5 h
對自己同周圍既人既健康又有不良影響 (主流煙和二手煙),+ A; y0 Q8 a3 U- |3 Y1 a. @
為乜先?; i5 g. R/ T3 y* k, Q3 ^
況且而家d空氣質素已經唔係好,7 T6 T' S& }8 L( L- V
再加埋d煙毒既話,4 O7 G0 G. Y# O5 p. M  E
簡直令大家死得快d....
" {* I6 R% s' _0 U6 ?$ s; v& w0 n- f, C. s9 h) i2 V4 y0 I
就算將班煙民"渾"住0係間吸煙房(區)入面, 你0係外面見到間房入面煙霧瀰漫都戥佢地悲哀啦 .... "困獸鬥", 自作自受!!( g# ^/ D1 |7 u9 o8 q0 G
* e3 Z: d' h0 I
支持全面禁煙!!
Originally posted by newman2005 at 19xx-6-30 01:28:
3 d+ _8 g7 r0 }3 i食煙年中要駛唔少錢,7 H/ V4 l+ k7 ^. ]2 z
對自己同周圍既...
9 q3 K+ h7 M: L- U( ^' f
係呀!我諗住戒煙都係咁羅o的$$去買份基金1 Q5 k  J+ x8 o+ |6 ~, T
錢錢錢
我唔食煙的,但覺得如果全面禁煙好似苛刻得滯,好似酒吧果d地方,冇理由禁煙呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。