<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜
返回列表 回復 發帖

[港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜

一個13歲的少女,為左買衫換新裝,周圍搵朋友搭路賣豬,開價一萬元,仲要三十歲以下,與及靚仔先肯賣,但幾個月內,仍然乏人問津,佢再將價錢降低至八千元,四十幾歲都殺,一樣搵唔到買家,便利記者早前再訪問佢,佢話仍然係「老處」,隻豬仍未賣出,佢再割價促銷,五千元都肯。
另外,便利記者訪問一個曾經「賣豬」的少女,佢在讀中三時在網吧工作,在網吧職員及男友慫恿下,以八千元把處賣給一個四十幾歲的大肥佬,佢話個肥佬同佢講,俾多一千佢唔戴套,佢死都唔肯,一定要佢戴套,個肥佬好粗魯,完全唔理佢有幾痛,直至最後佢見到血就滿意。
以上係一本便利刊登過,唔知真實係未咁,不過有埋相登出黎,個樣梗係打左格仔啦!

我認為為買衫而這樣做,是非常不理智
大家認為呢
大家一起討論下

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-3 at 02:44 PM ]
EF小人物

授交...凸!!
Originally posted by wer at 2005-11-26 08:05 PM:
一個13歲的少女,為左買衫換新裝,周...
咁樣做一定不理智啦,邊有人為咗換新裝,出買自己肉體
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我認為無論為左咩都好啦~~
都唔應咁樣做,咁樣同做雞有咩分別丫...
完全出賣晒自己,呢種女仔真係唔要得~
如果佢第時結左婚,俾佢老公知道佢做過d咁ge野,果陣真係唔知點喇~!
所以我好鄙視呢種做法!!!!
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-26 08:15 PM:

咁樣做一定不理智啦,邊有人為咗換新裝,出買自己肉體
好多日本妹係咁,為着名牌不惜出賣肉體
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-26 08:16 PM:

你講真
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-11-26 08:21 PM:

你講真
呃你托呀
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-26 20:16:

這樣做值得嗎?下一回再有什麼理由,再次要出賣肉體, 難道為名牌可以做一些非法的事嗎
EF小人物

子不教,父之过!

大家一定觉得这样的女仔好无知,好cheap,但系有没人想过她点解会肯为左靓衫出卖只猪?
我觉得这样的女仔家庭一定好唔和谐,父母本身没有时间教导她,也没有教会她一个正常的价值观。学校也一定唔会管或者是推卸责任。

其实。。。她是一个受害者!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
kaixinren你咁講有道理,而你的推測都好高的可能性

不過也不可完全怪責父母和學校,一個人的價值觀不是單單由父母陪養的
因為我都見好多人屋企幾好,自己貪玩而學壞
好多老師好有心機咁教d壞學生,但也不見得壞學生變好
青少年的表現也受朋友所影響
即使以上各方面都做得好
社會上的標準和風氣也有影響
好多人都認為著名牌興香d,也有好多人睇人都係睇衣著
特別好多年輕人,見人著得cheap d就9眼看人低
再加上年輕人虛榮心強
而現代很多人對於性的態度都愈黎愈開放,什至放蕩
好多女仔對呢d野已經好唔在意
再加上其他好多好多因素,例如kaixinren的所講的家庭問題
都影響她的價值觀
足球,靚女~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。