<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜
返回列表 回復 發帖
唔... 社會風氣, 人既價值觀都開始轉變緊, 受到外國的影響
日本的援交, 美國什麼性慾都市...
貞操已不是什麼一會兒
性, 已不是什麼神聖, 不是兩個相愛的人之間情趣之事
或者, 性的開放, 會被視為跟隨潮流, 打破傳統等等
現今很多男男女女, 都只是透過性來追求快感, 如像吃喝玩樂般
既然不太認真看待這回事, 那麼, 以此來賺取金錢, 去滿足其他的慾望, 也不會覺得是什麼一回事了
我覺得呢個例子睇到好多好複雜既野。

第一,點解「豬」可以拎出黎賣呢﹖點解會有市場呢﹖就係因為有d畸型變態佬中意食人隻豬。好似另一個例子入面話,個大肥佬見到個女仔出晒血先至滿足。ok,食完人隻豬覺得好有英雄感﹑覺得自己似男人…就係因為有呢d平日無法心理得到平衡既人,佢地咁想要食豬,先至會有人想賣。

第二,個女仔拎得隻豬出黎放,當然佢都feel到「豬」好矜貴,但係點解呢個矜貴會有價既呢﹖點解可以用錢去衡量既呢﹖即係話分分鐘o係呢do靚妹心目中,每一樣野都只有一個標價,冇任何野係無價寶。為佢咁諗諗,其實佢真係好可悲。可能佢身邊根本冇人教佢去珍惜﹑教佢自愛。佢都真係幾可憐。

第三,好似頭先咁講,個女仔肯定知道「豬」係寶,但係如果用隻豬同衫黎比,佢都竟然寧願選擇衫既話,好明顯佢個價值觀有問題。我地睇係好有問題,但係d靚好分分鐘當d靚衫係命根。ok,點解佢地會有d咁既價值觀呢﹖我覺得好大部分同個社會風氣有關。你打開d o靚好睇既雜誌睇下,d內容淨係教你點樣消費﹑邊間邊度出左d咩新貨﹑今期最潮係著乜著物﹑呢個o個個明星又去邊度邊度入貨…要跟得貼個潮流,但又未出黎做野,乜錢都冇,學咩人買野﹖咁咪搵野黎賣lor,我有咩﹖得隻豬,橫豎遲早都冇左既,不如賣左佢有幾個錢都好…就係咁先會有do靚妹諗埋d傻野。

個女仔咁做,真係唔可以淨係覺得佢有問題。根本好多野都好有問題。
女人智商一般比較..--

......
唉…
咁既事情都會發生既?
我認為有d人做野之前真係唔識諗後果…
貞操,對女仔黎講可以話係一樣好重要既野黎架嘛,
得一次架咋…
點解呢d人可以咁架…
為左少少錢,囉自己最寶貴既第一次黎教飛??
12,3歲,咁細個比人做,仲要係同d40歲既人做,仲係第一次…
真係好傷身…

無論任何事,第一次,都一定係永世難忘既,
你估第日,你回想起自己既第一次,你會有咩感受丫?
自己既第一次,係賣比一個三唔識七既人喎!
到時你一定後悔不已。

仲有,錢姐嘛,大把方法搵啦!
點解要用埋晒d又傷自己,又痛苦,又會帶黎一世陰影既方法呢…
係咪真係咁等錢洗呢?
急住等錢洗,急到要傷害自己?
就算係要錢,你咪正正經經,循規度矩,用正途搵囉!
你十幾歲人,大把青春,大把機會架,真係唔應該賣豬囉!

仲未講完,
我覺得幫佢搵客個班所謂既friend都唔岩呀!
作為朋友,竟然幫個女仔接客,
直頭係幫凶,幫手殺豬…
如果真係friend呀,聽到你朋友話要賣豬,搵錢,
你緊係應該勸下佢啦,唔勸阻佢不得止,仲幫佢搵客,
直頭等頭見死不救,親手送你朋友去死!
世間上竟有如此無良心既"朋友"?
呢d?豬朋狗友,唔識好過識!

個客仲衰!
十二三歲都玩?戀童僻呀?
真係知唔知咁樣會為個受害者帶黎終生既影響架!
成四十歲人都唔化…
要叫雞出旺角一樓一啦!
要搞都唔好搞d細架啦!

唉,真係越講越火滾呀!
咁都做得出既…

版主,我第一次發帖咋…新仔黎架,大方d,加多d分啦,好嗎?
Originally posted by roytse at 2005-12-3 08:02:
唉…
咁既事情都會發生既?
我認為有...
唔.............................................................
1) 有point +1
2) 肯踏出第一步去回應 +1
3) 私人鼓勵 +1

happy???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 08:59 AM:

唔.............................................................
3) 私人鼓勵 +1

happy???
原來禁易有分~_~
我d咸片未加牙!!!!!!!!boy 大哥
準我一生只愛妳一個
Originally posted by 1688dickson at 2005-12-3 09:09:

原來禁易有分~_~
我d咸片未加牙!!!!!!!!boy 大哥
人地新到發表嘛.............鼓勵吓好應該~
(喂~~好似你開頭都係咁咋噃的神........ )

加左喇.................老馮~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 08:59 AM:

3) 私人鼓勵 +1

happy???
我都係新仔....

:cool::cool:
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-3 09:54:

我都係新仔....

:cool::cool:
新(伸) 你一腳就有份~~~

3) 私人鼓勵 +1

happy???
我全部都要,+我3分
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。