<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-3 09:54:

我都係新仔....

:cool::cool:
x2
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2005-12-3 09:59:

我全部都要,+我3分
ok~
你開個新account,新手上路,我+夠你4分~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 10:04:

ok~
開左
EF小人物

Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 10:04 AM:

ok~
我而家咪新手上路囉...
咁樣既行為真係唔要得,莫講話買杉,就算買樓都唔應該出賣自己肉體,先要考慮到既係會有機會有性病傳染,而且個女仔只得13歲,法律上同佢性交係好嚴重既罪

[ Last edited by emprize on 2005-12-3 at 11:26 AM ]
push~:cool:
現在青年人愈來愈早接觸"性",普通的十一,二就開始了
上網什麼東西都有,"性"也不例外,大部份家長又唔裝過濾(不過有得裝就有得解,有d又過濾唔到)
網上那個什麼18x警告標誌是完全沒用,入左第一次就唔怕入第2第3次
過早就觸"性",但思想又唔夠成熟,長輩要付大半的責任,
其他的就是自身的過人問題,現在的青年人都是在"裝"早熟,說粗口,開口閉口也有"性",
但這明顯是思想不成熟,而且單純既人愈來愈少(唉~)
女的對男同學就是你敢摸我咩(鬥大= =")有的還真是到最後摸了下去,有時後來直接把好做掉
隨便拿性開玩笑
社會也要付部份責任
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-3 10:04 AM:

ok~
系架咩,咁著數?

(boy兄,恭喜發大財!)
push~各位努力~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男加分話題]-13歲少女為買衫賣初夜

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。