<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:32 PM:/ p5 Y2 I# Y: ^# v) K

: D! P- _0 D$ ?. k$ \" }hi~細佬
: [- L9 _" h/ B. Y( T4 c3 J出個新聞呀
( u; P3 Q5 z# K2 h: t  B4 q; L1 y* ^
咩新聞?
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 06:33 PM:6 d; c: ^. E) l# K+ w

% x3 }7 g0 e2 Q8 m" O5 i變左你wor
$ U, D# V8 W9 |% e
咩變左我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
我訓, bye
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 18:35:
0 }  @- O4 j6 x4 c( H" x# C) y1 q6 r  e2 ?. J; D' w
咩變左我
5 u% A& p; X( E
岩岩入見到你係#65550 而家又唔係既
Originally posted by michael86 at 2005-8-17 18:34:+ M4 |, \4 r$ }1 C& V# g7 ^& {& |6 K
咩新聞?
! e9 g: l, ]! F
呢到開第三輯喇
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:# J* Z( w- ]1 O7 I! o0 S$ v
我訓, bye
$ J' S8 p$ C! ^  H88~john
我都閃陣先, 拜拜 all
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:35 PM:( ?; f) H8 P, g/ O

* j% }$ M4 f! a7 l0 Z呢到開第三輯喇
" a- E% Z. J7 m* L/ \

# O( b6 @: e" G哦~~
! J, o. a5 @1 I$ F, p不過而家o係公司..
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:35:/ G& Z* P. ?( G1 K7 {' h4 V- U  ~
我訓, bye
, h( V8 d1 ^. M0 a
88 john 00
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:33 PM:& M  L3 w( \! T
! ~" N, _. r. K8 p1 ~' J" J
祝你做到sport版版主
; }6 }+ G( w  u; u, G) E
- U/ W$ }8 d( ~, J& |, C6 I; s
下?都未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。