<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?
返回列表 回復 發帖
ali果種女人味又係另一種 ... 佢初入大台果d , 其實唔係真姣 ,
做作味好重  好唔自然

但子珊就可以混然天成 , 而且我覺得一直係可以head住d男人
而d男人又比佢玩得好開心果種 ... 唔得 , 我就要寫佢甜文拉 !!!
:dr ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:47 PM
YES.ali其實CUTE中女味多D.. 子珊而加唔SEXY真浪費哂
YES.ali其實CUTE中女味多D.. 子珊而加唔SEXY真浪費哂
胡生 發表於 2019-7-31 04:52 PM
無偈 , 個樣崩潰左就係原罪 , 其他咩都救唔返 ...
無偈 , 個樣崩潰左就係原罪 , 其他咩都救唔返 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-7-31 04:57 PM
鄭九都崩潰左
胡生提供 我益街芳

700 x 1050 PIXEL下載

700 x 467 PIXEL下載

700 x 467 PIXEL下載

胡生提供 我益街芳
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:21 PM
啤霞提供 我益街芳

531 x 750 PIXEL下載

胡生提供 我益街芳
kenlabs 發表於 2019-7-31 11:21 PM
開頭我都覺得佢幾靚 , 但睇耐左又覺得好普通 ...
李君妍正佢好多下
x2..所以徐子珊個鯉魚嘴j左n次
胡生 發表於 2019-7-30 09:19 PM
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~"

"咪住 ... 小弟弟 , 等姐姐幫你變大拉~~" 佢捉住我隻手 , 自己就慢慢踎低 ,
拉開我雙手 , 右手就用指公同食指 , 輕捉住小JJ ...
佢淫笑住咁望住我 , 尤其眼角果粒墨 , 好似會勾魂奪魄 , 睇到我都出神拉 ...
佢慢慢伸出條脷 , 輕輕奶到龜頭上 ... "呀" 感覺又濕又痕咁 , 好想佢再奶過
佢馬上好似奶雪糕咁奶左幾下 , 每下都點到即止 , 搞我心癢難當 ,
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~
開頭我都覺得佢幾靚 , 但睇耐左又覺得好普通 ...
李君妍正佢好多下?20160811134620 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:19 AM
10A正佢好多下
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 05:17 AM
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~...即係條j頂住鯉魚精喉嚨...之後呢
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~...即係條j頂住鯉魚精喉嚨...之後呢
胡生 發表於 2019-8-1 09:38 PM
條j頂住腰果眼喉嚨
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。