<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?
返回列表 回復 發帖
食指突然箍緊龜頭..鯉魚精一放手一定射喎
胡生 發表於 2019-8-5 10:19 PM
微波腰果眼一放手一定射喎
微波腰果眼一放手一定射喎
自拍男 發表於 2019-8-5 10:37 PM
如微波腰果眼一定射佢面...同佢做Facial
食指突然箍緊龜頭..鯉魚精一放手一定射喎
胡生 發表於 2019-8-5 10:19 PM
箍緊一兩秒後放手 , 梗係射拉 ; 但箍足二三十秒 , 就唔會射架拉 ...
不過咁其實係將D精 , 夾硬谷返入輸精管 , 對JJ健康唔係咁好
今晚會再繼寫 ... 大家等等拉 !!!
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 05:17 AM
徐子對眼同個嘴,天生就係用黎含J用
徐子對眼同個嘴,天生就係用黎含J用
ericliu 發表於 2019-8-6 06:21 PM
重有容祖兒鯉魚嘴..天生就係用黎含J用
其實己經寫左架拉 , 但感覺唔係太好 ... 要修整一下先貼出黎
重有容祖兒鯉魚嘴..天生就係用黎含J用
胡生 發表於 2019-8-6 10:13 PM
其實以前都有J 開佢
結果 , 我條JJ就頂左落鯉魚精塊面上便 ... "哎約 , 小弟弟好曳喎 !!!"
"SORRY , 對唔住 ... 呀" 我立即道歉 , 但佢己經渣實JJ  用力係咁CHOK
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-4 11:59 AM
"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 , 見到佢一路含住蛋蛋  一路JJ就貼住佢塊面 ;
"係咪好正呢???" "係呀 , 好正 ... 呀" 佢打開口挑逗我 , 卻唔等我答完 ,
佢又吸住另一粒

睇住佢一雙勾魂既雙眼 , 笑淫淫咁望住我 , 我只想快D試一下傳說中既鯉魚嘴
佢打開個口 , 手指圈成一圈咁 , 一路幫我打住非機  一路挑逗我 :
"點呀 , 係咪好想我幫你含呢???" "前輩 ... 求求你丫 , 我JJ硬得好辛苦呀"
佢見到咁就更加興奮 ... 突然 , 佢一口含住龜頭 , "啜啜啜" 咁 ,
就搖住腦袋  上上下下咁吸住JJ拉 !!!

"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 08:43 PM
上上下下咁吸住Maggie
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。