<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?
返回列表 回復 發帖
留位 ... 遲D會寫
"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 08:43 PM
E兄  胡生幾時比評語???
E兄  胡生幾時比評語???
迦樓羅女王 發表於 2019-8-11 09:36 AM
走漏眼..睇左了...元老應該加相方便幻想..例如依張

800 x 600 PIXEL下載

"見你今次咁乖無曳曳 , 就優待一下你拉" 佢突然雙手捉住我大腿咁 ,
個頭鑽到我跨下 , 一口就含住左我一粒蛋蛋 ... "呀 !!!"
佢吸到我全身打震 , 搞到我又酸又蘇 , 我忍唔住叫左出黎 , 真係好鬼舒服呀 ,
我望住佢 ,  ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-7 08:43 PM
佢係咁不停吸啜 , 啜到塊面都左落去凹 , 就好似想將 D精液 , 直接啜出黎咁 ,
實在太舒服 !!! "好舒服呀 ... 我想射拉 !!!" 我忍唔住叫左出黎拉 ,
鯉魚精就突然停左落口 , 講 : "唔得咁快呀 , 我都仲未玩夠 !!!"
講完 , 佢就拿左條橡筋出黎 , 箍在落我JJ度 ...
"呀 ... 前輩你做野???" "我就唔怕玩玩下 , 你就走火拉 !!!" 佢一路笑住咁講
一路捉住我JJ係咁CHOK , 我比佢搞到慾仙慾死拉 ...

"呀呀呀 ..." 正當我比佢CHOK到合閉眼  打晒冷震 , 但又射唔出果陣 ,
佢又再停左手 ... 我馬上打開雙眼 , 只見佢己經攤係沙花上 , 劈開兩條大長腿
一手撐開個西 , 一手搓住對奶 , 誘惑我咁講 :
"小弟弟 , 想唔想真真正正做一次大人呀???" 佢對住我又單眼  又咬唇咁 ,
我真係忍唔住拉 , 立即撲左上去 , 扶住條JJ插左入去 !!!

大家要睇就要趁早拉 ... 我續寫多兩集就埋尾架拉 !!!
佢係咁不停吸啜 , 啜到塊面都左落去凹 , 就好似想將 D精液 , 直接啜出黎咁 ,
實在太舒服 !!! "好舒服呀 ... 我想射拉 !!!" 我忍唔住叫左出黎拉 ,
鯉魚精就突然停左落口 , 講 : "唔得咁快呀 , 我都仲未玩夠 !!!"
講 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 12:53 AM
橡筋出黎 , 箍在落我JJ度唔合理...咪重快射 JJ軟哂冇得做
橡筋出黎 , 箍在落我JJ度唔合理...咪重快射 JJ軟哂冇得做
胡生 發表於 2019-8-13 02:56 PM
其實呢個唔知係咪真係work,箍得太鬆又冇用,箍得太緊條J根本充唔到血,小心發紫壞死埋
胡生 發表於 2019-8-13 02:56 PM
我意思係扯到恒果陣 , 箍實佢根部 , 咁JJ充晒血 , D血又走唔到 , 咪軟唔返羅
其實呢個唔知係咪真係work,箍得太鬆又冇用,箍得太緊條J根本充唔到血,小心發紫壞死埋
ericliu 發表於 2019-8-13 04:53 PM
E兄講得岩 ... 長遠來講 , 對JJ都算有頗大傷害 ... 不過寫文姐 , 無人叫你真係咁做架麻
我意思係扯到恒果陣 , 箍實佢根部 , 咁JJ充晒血 , D血又走唔到 , 咪軟唔返羅
迦樓羅女王 發表於 2019-8-13 06:06 PM
鯉魚精騎住元老..元老點先

316 x 400 PIXEL下載

316 x 400 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。