<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?
返回列表 回復 發帖
... 你真係應該去驗下對眼
開頭我都覺得佢幾靚 , 但睇耐左又覺得好普通 ...
李君妍正佢好多下
?20160811134620 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 04:19 AM
李君妍功夫新星最索佢..不嬲有J佢 尤其MENCLUB辑相
屁股控制唔住咁向前頂左一下~~...即係條j頂住鯉魚精喉嚨...之後呢
胡生 發表於 2019-8-1 09:38 PM
你睇真D拉 ... 鯉魚精都未含 , 頂都係頂上佢塊面姐
... 你真係應該去驗下對眼
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 11:25 PM
青頭眼
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 05:17 AM
E兄仲未評喎
E兄去遊行
幻想一下 , 呢隻鯉魚精除左我條褲後 , 見到我得4吋既JJ , 忍唔住笑左出黎 :
"你扯左架拿??? 哎約 , 真係好CUTE呀 ... (笑) ... 呢隻真係小小小小鳥 !!!"
比佢咁笑法 , 我就掩住JJ咁話 : "你唔想咪算羅 ... 我走拉~~" ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-1 05:17 AM
結果 , 我條JJ就頂左落鯉魚精塊面上便 ... "哎約 , 小弟弟好曳喎 !!!"
"SORRY , 對唔住 ... 呀" 我立即道歉 , 但佢己經渣實JJ  用力係咁CHOK
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我好舒服
"呀 ..." 就係我就快射果陣 , 佢用指公同食指突然箍緊龜頭 ,
搞到我射又射唔出 , 好辛苦咁打晒冷震 !!!

"點呀 , 係咪好難受???" "前輩 ... 求求你放手拉 !!!" "咁你仲曳唔曳???"
"唔曳拉 , 唔曳拉" ... 佢終於得戚咁放手 , 但JJ己經無射出黎 ;
佢輕輕咁錫一錫我個肚 , "啜 ... 啜 ..." 咁一直錫到我大腿 ...
但係我JJ仲係極度敏感 , 好想比佢隻手套弄  或者奶一奶 , 總之想佢安撫一下 ,
但佢就係無掂JJ ... JJ好想刺激一下 , 那怕只係頂一頂佢塊面 ,
但我又怕再次比佢 "懲罰"
結果 , 我條JJ就頂左落鯉魚精塊面上便 ... "哎約 , 小弟弟好曳喎 !!!"
"SORRY , 對唔住 ... 呀" 我立即道歉 , 但佢己經渣實JJ  用力係咁CHOK
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-4 11:59 AM
無人評???
"你咁唔聽話 , 我要懲罰下你~~" 佢越CHOK越大力 , 有少少粗魯  但係我 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-8-4 11:59 AM
食指突然箍緊龜頭..鯉魚精一放手一定射喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 胡生仲有冇 J 蔣家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。