<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hideaki at 2005-6-21 03:07 PM:
這裡可不可以開個版友頻道???讓大家交流一下
很像其他的版都有了
咪就係。其他的版都有了
Originally posted by hideaki at 03:07 PM 15:07:
很像其他的版都有了
Originally posted by abcde1918 at 04:54 PM 16:54:

咪就係。其他的版都有了
兩位的意見我們會認真的考慮的~~
一定會盡早讓你們知道的
Originally posted by hideaki at 2005-6-21 05:07 PM:
很像其他的版都有了
Originally posted by abcde1918 at 2005-6-21 06:54 PM:

咪就係。其他的版都有了
兩位, 首先小弟要澄清一點
版友頻道好文區一早有嫁喇(4月27日)....
其他版係學我地嫁咋
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38572&fpage=1

不過一直未夠多活躍會員去支持
但近期出現左唔少肯參與討論既會員
所以已經決定左暑假會推出(因小弟而家仲考緊試)
大家請等幾日啦~
我都好想快d有得交流下
Crap 大, 首先講 sorry. 以為[交學作品交流區]未開, 所以冇入去睇過
開張後一定大力支持.

小弟因為亨兄的金庸問題引入[好文區]剛好一星期, 有些意見想分享一下

1. 可以的話, 建議 把原創作品 集中在一起, 例如: 有 link index. 想信可以鼓勵原創.

2. 對於[轉貼]的好文, 建議 要求 轉貼 的兄弟加一些心得. 既然是好文, 相信一定有些好的體會. 其他兄弟姊妹都可能好想分享. 張轉貼部份和體會清楚分開, 更可以方便閱讀.  (我見有部份貼只是轉, 有時會不知道那裡是轉, 那裡是轉者自己的心得) 說得好的相信可以加分鼓勵.
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
內部會議
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
Originally posted by fatfatdragon at 2005-6-24 09:24 AM:

Crap 大, 首先講 sorry. 以為[交學作品交流區]未開, 所以冇入去睇過
開張後一定大力支持.

小弟因為亨兄的金庸問題引入[好文區]剛好一星期, 有些意見想分享一下

1. 可以的話, 建議 把原創作品 集中在一起, 例如: 有 link index. 想信可以鼓勵原創.

2. 對於[轉貼]的好文, 建議 要求 轉貼 的兄弟加一些心得. 既然是好文, 相信一定有些好的體會. 其他兄弟姊妹都可能好想分享. 張轉貼部份和體會清楚分開, 更可以方便閱讀.  (我見有部份貼只是轉, 有時會不知道那裡是轉, 那裡是轉者自己的心得) 說得好的相信可以加分鼓勵.
fat兄, 叫我阿蟹好了
大家都係咁叫嫁咋

先多謝您既支持及意見
1) 是一個好提議, 我要少少時間諗下點樣安排, 日後可能要再問下大家既意見

2) 呢樣野版規中有寫明讀後感會另外加分, 但由於有會員可能較忙, 只係睇完篇文覺得好就POST上黎, 未必有時間加感想, 所以現階段唔想加太多規限, 但都可以考慮改少少版規建議會員咁做, 但唔會強逼佢地囉

以上2點會認真考慮, 盡快行動, 再多謝fat兄意見

[討論] 金庸武功 (總類.. 請各位出招)

版主大人....
請問小弟的意見, 能否接受???

[討論] 金庸武功 (總類.. 請各位出招)   - 比武擂台
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2
唔好意思呀wil兄
因為小弟無入去個topic度
所以無留意, 非常抱歉

呢個遊戲可以考慮
等小弟諗下有無方法搞得好d令更多人參加,
3日內答覆您
天下第一 << 武功擋台 >>

武林盟主-版主大人,

小弟想開一個武功擋台, 各位參賽者可以從金庸老前輩選一種外家功夫(拳,掌,兵器,輕功...) 加上一種內功心法... (我希望由版主大人, 亨兄, fat 兄 及小弟 作為擋台評判, 從各路英雄中選一位天下第一出來)

我希望武林盟主能給些分數(最少5 分啦) to 各位參賽者以作鼓勵  

獎品
天下第一 :可獲得的分數 ~ 就由武林盟主講

比賽period
6/25 - 7/25 (為期一個月)

要旨
參賽者選出的功夫必須作出解釋其原因, 沒有解釋者可能只得很少分數

這次比賽只是點到即止, 不可以用一些不雅字句批評別人

此致
Dear 版主...

我[尋秦記](只得三個拇指)個post 整左好耐,又被列為精華,而小說的知明度又較[大劍師]高(有四個拇指),點解加分反而較少? 可唔可以加多啲分作鼓勵,因為真係post 左好耐...

尋秦記

Thx ar.

[ Last edited by crap on 2005-6-26 at 05:03 AM ]
Originally posted by RahXephon at 2005-6-26 04:58 AM:
Dear 版主...

我[尋秦記](只得三個...
Rah兄, 查實尋秦記時仲係舊加分scale, 果3隻手=15分
新scale下4隻手只係4分嫁咋

我都明白post長篇要好有心機,
但除左多謝您同加得幾多得幾多,
無咩其他野可以做嫁喇~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » 意見區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。